Tudom, a kezdetek óta használom kb. Nem tudom mit értesz samrt contract alatt, de azért ők nem defiknek meg hasonlóknak adják kölcsön a coint, hanem intézményeknek és azt is túlbiztosítva. Szóval ha valakinek máshogy jött volna le ez a szolgáltatás cefi és nem defi, jóval magasabb biztonsági intézkedésekkel és biztonsági szintel. A napi szintű váltáshoz valóban jobb egy váltó, azonban ha nem napi szinten vált, akkor szerintem rosszabb. Ugye váltón tartani a coint nem érdemes, még Binancon sem, mert fel feltörik őket igaz ebben is már javulás van. Szóval ha hidegtárcán tárolja akkor be kell utalnia néha igen borsos áron majd kiutalnia szintén borsos áron, cserébe a váltás kissé olcsóbb. Közben nem kamatozik két váltás között semmit a portéka. Amíg beér a váltóra a coin sokszor pár óra eltelik, közben az árfolyam több %-ot is ugrándozhat. Eközben Inlockra kvázi ingyen tudsz beutalni bsc hálózaton, kifele szintén ingyen (havi egyszer, de némi ilk tartással 4-10*. Közben meg kamatozik a coin és hogy tisztába eótegyük ez is némi ilk tartással felturbózható, illetve a badge rendszerrel is turbózható lesz ami épp bevezetés alatt áll. Szóval ha napi szinten kereskedik, ami szerintem nem jó ötlet neki ha még most hallott a Binanceról először akkor egy váltó kell neki (de ebben az esetben se tartsa ott), ha meg ritkábban a nagyobb hullámoknál váltana akkor jobb az Inlock mindent összevetve és szerintem.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046