A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Ez nem vitás, csak lehet van jobb időpont is rá, pl. közvetlen hígulás után. Egyébként én is nagy fantáziát látok benne, ráadásul ilyen profin megcsinálni ahogy tették...ez igen hamar nagy hírnevet fog szerezni sztem.
szerintem a 4500-6500-as sav most mar komoly tamasz lehet; nem mondom hogy idonkent nem szurhat le ebbe a savba; de azt a profik vetelre fogjak felhasznalni ezt...
Én amúgy még mindig vissza várom a már sokat emlegetett sávba, ez volt itt a W középső része..innen pont 5 hónap október, így szépen arányosan ki tud jönni a W alakzat, amikorra várom a bullt, persze addig még sztem lesz ez 4000 alatt is. Plusz ugye indul a bakkt vagy melyik? Kétlem, hogy a nagy játékosok drágán szeretnének belekezdeni a buliba..
https://kriptoakademia.com/2019/05/17/btc-7800-6200 Itt leírják, hogy valaki nyomott egy kő kemény entert. :) Vagy elcseszte, vagy lefele akarja manipulálni az árfolyamot és később bevásárolni, ki tudja. Tetherből sztem nem jut mindenkinek, nem végtelen számú van. Ahogy Variance is írta, ennek a bazi nagy forgalomnak csak kis része normális ügylet, a többi nagyrészt kamu forgalom. Ha megnézed a CMC-t a Bitcoin forgalma ATH-n van az utóbbi napokban. Azt ugye érzed, hogy ez kizárt, hogy magasabb legyen most minta 2017 év végi hiszti idején..Na pont ennyire van manipulálva a tether forgalom is. Remélhetőleg CMC tényleg ki tudja majd szűrni ezt júniustól az új eljárásával, mert ez így gáz. Most kb. ki hazudik nagyobbat alapon megy a dolog..
Ez nem lejtő volt, hanem szakadék. De már kapaszkodik. Mintha azt hallottam volna, hogy a tethert is felmentették, most gondolom mindenki abban ül. De látod ezt nem értem, átváltom és kiülöm benne az esést, menekülő valutaként. De ebből csak 2,7 milliárd van, hogyan jut mindenkinek? Vagy nem jut? De akinek sikerült, miért adja el, ilyen forgalmat ganarálva?
Inlocknál nálad nem visszatartó erő, hogy csak 25% van a piacon? Szeptemberre lesz ez 100% kb. Igaz addig is szépen felmehet, látva az oldalukat nagyon durva lett és gyorsan fejlődnek, büszke lehet rájuk a nép. Tuti, hogy alulértékelt, főleg h sokan még nem is tudnak róla. Tőzsdék is majd szeptembertől..
Akkor szúrtam ki én is amikor bekerült a Binance tőzsdére.. Hirtelen a 15 helyre ugrott a Coinmarketen 700 milliós cappal ami utánna felment 1 milliárd felé.. Na abban az emelkedésben én is benne voltam :)
Törölt felhasználó2019. 05. 16. 23:24
Az előbb volt egy rángatás, szinte nem hittem a szememnek. Felvillant a 76xx, azután a 7980. Bitstamp-ot figyeltem.
Igen ez én vagyok :) Bár ne adtam volna el őket, persze utólag könnyű okosnak lenni..Utánna volt Binancom is arra jól emlékszel . Sőt Cosmos coinom is volt azt itt nem publikáltam .. Most Ether-em és Inlockom van.
Rémlett a január eleje, így könnyebb volt megtalálni. 7450-es számú hozzászólásod, január 16. "A hétvégén eladtam minden cryptomat ( BTC, ETH ) . Nekem úgytűnik
megyünk tovább lefelé... És volt egy megérzésem is a feb27 is
határidővel is, hogy megint elutasitják a Nasdaqrol a BTC-t... Perr pill nincs pozicióm de szemem a pályán :)"
Bocsi, akkor biztosan rosszul emlékszem, visszakeresgélni meg nincs kedvem, de nem mostani, hanem jóval régebbi dologról volt szó. Meg a Binance coin is rémik veled kapcsolatban.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046