Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Ezek abszolút korrekt intézkedések, ha ennél nem durvább, az már teljesen jó. Így kihúzunk egy telet, aztán meg már olyan tisztán látunk, hogy semmit nem lehet kimagyarázni belőle + vakcina
Valahogy így gondolom én is. Azon lehet még vitatkozni, hogy ha mondjuk akkora lesz a végén a halálozás, mint egy súlyosabb influenzajárványnál (akár vakcinával akár anélkül), akkor kell-e hordani a maszkot. De ez még nagyon odébb van.
Az a kilélegzett pára viszont nem terjed úgy szét főleg nem fent a fejek közelében, mint ha tüsszentenél, az biztos - különben sokkal fertőzőbb lenne a vírus De egyébként még tavasszal én is néztem a videókat h hogyan esik le a kilélegzett levegő a padló irányába meg hogyan terjed ha nincs szellőzés meg hány méterrel kell futni másik futó mögött, és hány méterrel kell biciklizni a másik mögött szabadtéren meg mittom :)
ugy látom tisztelt bátyám figyelmesebb lehetne,ha megnéznénk a frisset akkor sem lenne rajta ugyanis ez a vakoság a média pedig féknyuz ahogy irta is ader jános-farkast kiáltottak megen
A maszk reszemrol pont azert kell hogy ne tusszents kohogd vagy maskepp juttasd tovabb a virust. Teljesen buborekban elni se lehet de ha a maszk mondjuk 90% at megszuri a virusterjesztesnek akkor talan kissebb ar ez mibt mondjuk kijarasi tilalmat rendelni el hogy 100% ne terjedjen. En a legegyszerubb es legolcsobb modszernek tartom. Hogy nem tokeletes az biztos de hat elmeletileg semmi sem az. . Tegyuk fel tunetmentesen is tusszentesz napi 1-2 alkalommal meg koszorulod a torkod kohintesz parszor. Ha ezt mar a maszk miatt nem kozvetlenul a kezedbe teszed vagy szet a levegobe mar sokat ert.
Rég volt nem emlékszem, de ez volt a lényeg. Nem vagyok ellenük egyébként, ha valaki dohányzik, akkor jó ha nyomatja a C-t, mert a dohányzás pusztítja, ha valaki sokat kávézik vagy sportol, akkor evidens, hogy kell magnézium, stb.
Ezzel indítottak még februárban, de sajnos később kimutatták, hogy anélkül is terjed a levegőben. Egyébként kilégzéskor is van valamennyi kimenő pára, lehelj rá egy hideg tükörre.
Nem hit kérdése nálam sem, puszta logika, hogy ennyire NEM fertőzőképes. Szerintem félóra alatt sem, ha nem tüsszög senki, meg nem fogdostak össze mindent vírussal stb. Továbbá lásd #19833
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live