Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
kis segítség: Az elmúlt 13 évben két kiemelkedően erős influenzajárvány betegítette a
lakosságot Európában, így Magyarországon is. A 2014/15-ös szezonban 503
ezer, a 2016/17-es szezonban 481 ezer influenzás beteg fordult orvoshoz.
Szakmai evidencia, hogy a nagyobb járványok idején nő a halálozás, két
éve 6-8 ezerrel, az idei szezonban 5,3 ezerrel haladta meg ez az adat a
havi átlagot. A halálozási többlet 90 százaléka köthető az influenzához,
illetve a szövődményeihez, a többiért idén a rekord hideg és a
levegőszennyezés lehet a felelős. MENNYI AKKOR A HALÁLOZÁSI RÁTA?
dehogy egy ezrelék egy százalék körüli ha egy ezrelék lenne, akkor hogy a fenében haltak meg tavaly ezres nagyságrendben influ szövődményben Magyarországon?
1 ezrelék a halálozási ráta, tehát a 200 ezer influenzásodból meghal 200 (csak azért, hogy ha egyik oldalon számon kéred a tényeket, akkor a másik oldalon se legyen csúsztatás).
leminuszolták a gyógyszert kemény szerintem ezek a pánikolók erre élvezkednek:) remegnek, nehogy legyen gyógyszer, mert nem lesz semmi örömük :))))))) na ebéd után egy kis cantuccit kóstoltam, bár nem szeretem az alkoholt, de ezt ugye jófajta rose-ba kell mártogatni egy szicíliai cukrászdában baromi jó egyébként is, ha Olaszországban vagytok én nem olaszba, akkor cukrászda = szicíliai a legjobb minden méz, mandula olaszok élelmiszerben no1 ahogy feleségem szokta mondani itt a hulladék is elsőosztályú - kivéve amit keletre visznek pl. Magyarországra
Persze, h bejutott, eu-n belül szabad mozgás van, nincs vízumkötelezettsége. Én a napokban vettem pirosaranyat, mert a neten olvastam, h valaki hallotta, h az megvéd.
Én ugyanazt mondom, mint eddig, változatlanul nem értek veled egyet abban, hogy lenne értelme a karanténoknak, Olaszországban amúgy legutóbb 1 nap alatt 40%-kal emelkedett a kimutatott fertőzöttek száma. A vírus gyorsan terjed és erősen fertőző, ezt mondtam eddig is, azt nem mondtam, hogy ezzel itt a világvége.
szóval neked is szívesen leírom: eközben van kb 200 ezer influenzás is Olaszországban, és a 200 ezerből biztosan több ezer meg is hal ezt érted? ha nem lenne karantén sokkal több koronavírusos lenne az meg a másik tény nem mintha számítana a pánikolókon kívül :))))
Olaszországban, ha szabad kérnem :) eddig is ennyi volt a napi átlag nagyjából ja és 2 százalék a mortalitása kizárólag beteg emberek haltak meg ez egy sima influ amit az egyszerű emberek az egekbe fújtak :)))))
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live