JamesT

Regisztráció: 2021-07-06 07:15:50

Hozzászólások száma: 201

Utolsó hozzászólás: 2022-10-30 12:40


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

59 597
szerda, 22:21

utolsó 20 hozzászólás

CoronaVirus 2022. 10. 30. 12:40
De azért mindenhol hozzáteszik a végén, hogy a pozitív hatásai túlmutatnak a negatív hatásain. Előnyei messze felülmúlják a kockázatokat....
Ezt tudják már csak fújni.
CoronaVirus 2022. 10. 12. 07:49
Már szerencsére csak cikkekben fordul elő a kovid.
Persze a tesztek a száraz köhögésre is kovidot jeleznek szóval kb mindegy is mitől kapar a torkod mindenképpen kovidos vagy.
Ami most jó, hogy mindez kb senkit se érdekel van épp elég más baja mindenkinek már a kovid hiszti lecsengett van úgyis rosszabb. 
Jobban leköti az emberek figyelmét hogy az éhség vagy a hidegben reszketés lesz nehézkesebb idén télen.
Nálunk a munkahelyen divat lett 2 percen belül a semmiből egy pozitív gyorstesztet felmutatni és elmenni koviddal táppenzre. Se orvos se munkáltató 1 szót sem szól csak megy nagyüzemben a táppénztúra.
Kötelező oltás- Védd magad és a környezeted 2022. 08. 12. 20:51
Vagyis 4 ezrelék. A média által agyonfújt mindmeghalunk vírus. 
CoronaVirus 2022. 08. 02. 07:20
https://www.portfolio.hu/global/20220801/rusvai-miklos-szerint-hamarosan-ujabb-koronavirus-hullam-tarolja-le-az-orszagot-558967
A szomorú az, hogy az alap normális taknyolós köhögős időszakokra már előre ezt próbálják beleégetni az ember fejébe, hogy tuti koronás leszel pedig nem csak simán náthás leszel. Jön a hideg mint az elmúlt 10 ezer évben és kicsit tüsszöghetsz, ha beüt a nyári forróság után a csalókább idő esetleg valahová nem megfelelően öltöztél fel de pánikra semmi ok ez csak a halálos korona vírus egyik mutánsa, kezdjünk már most mentálisan leépülni már nyaralás közben hogy újra majdnem mind meghalunk.
Na így szerintem nem lenne szabad gondolkodni és ennyire feleslegesen mindent a kovidra kenni már előre. 
CoronaVirus 2022. 07. 31. 13:06
A majomhimlő senkit se érdekel pár kattintást ha megtudnak vele fogni a neten.
Nem is ismerek olyat aki csak emlegetné szerintem nem lesz rá már piac úgymond, hiszen a koviddal kissé kiégették az embereket. 
Már senkit se érdekelnek a vírusok van más ami most égetőbb.
CoronaVirus 2022. 03. 28. 06:26
Semmi extra nem lesz. Most kovidnak hívjuk azt aki influenzás ezer variánsa van annak is csak azt annyira nem kutatják meg boncolgatják. Nekem annyit mondanak az elmúlt idők eseményei, hogy újabb fajta influenza párosult egy öregedő társadalommal. Korábban is ez volt a véleményem a világban ennyi 65 vagy 70+ éves ember sosem volt, köszönhetően a békésebb időszaknak és az átlagéletkor növekedésének, ám a levegő egyre szennyezettebb a tüdő megtelík vegyi anyagokkal a légkörből, ételeink manipuláltak. 
Eljött az a korszak, hogy ennyi idős ember egyszerre eleve magas halálozási számot tud produkálni amint jön egy megbetegedési hullám.
Jópár esetben a genetikai hajlam miatt elég súlyos tünetekkel más esetekben akár enyhébb lefolyással is halálhoz vezet.
Most kűzdenek maszkokkal és többlet vegyszerekkel az elmúlás ellen. Igen tapasztaltam voltak 30as 40es korú emberek is akiket ledöntött de ezrelékes mértékben. Eleve a 60 felettiek halálozása a döntő többség + egyéb krónikus betegségekkel együtt.
Idővel lesz rá megoldás de nem 1-3 éves időszak alatt lehet érdemi megoldást produkálni.
CoronaVirus 2022. 03. 23. 17:57
3x oltott munkatársaim sorban váltásban vannak táppénzen valamivel az utóbbi 2 hónapban szerencsére semmi súlyos dolog csak furcsa. Az elvileg agyon immunizált maxi védettséget szerzettek és tényleg eléggé levannak pukkanva taknyolás és borzalmas hurutos fullasztó köhögésekkel. 
CoronaVirus 2022. 03. 22. 06:25
Én nem így látom sajnos. Az emberek változnak az értékrendszer és az összetartás minden korszakban más és folyamatosan változik. A kb 70 éve tartó béke időszaka európában egyben egy személyiség átformáló időszak is volt, a média segitségével egyre magasabb szintekre tolták az ingerküszöbét a társadalomnak. Ma amit simán lenyel egy átlag ember vállvonással azért 50-80 éve igen kapát vagy kaszát fogott volna.
Az sajnos látszik amit daxlis írt kopik a háborúra szegezett figyelem éled újra a kovid hisztéria kb választás után újra maszk és újabb kötelező oltás sorozat indul majd, újabb összetákolt horror statisztikákkal.
CoronaVirus 2022. 02. 28. 14:28
Most nyerőben a haborús helyzet az egész web tele fake képekkel meg videókkal. Van mit nézni most a korona nem pálya leszállóág van. Már 100 milliárdos tételben indul a fegyverkezés vakcina biznisznek lőttek a rakcsik drágabbak.
CoronaVirus 2022. 02. 24. 20:45
Most jön az a rész, hogy a kovid elbújik mert egyéb gazdasági válság is várható némi háborús feszültséggel. 
 Érdemes lesz figyelni ahogy a pandémiára és a gyógyszeriparra félretett pénzek lassan elvándorolnak hadiipari, és még kitudja milyen területekre. 
Végülis lassan szezon van a kovid amúgysem szokott keresztbe tenni a vendéglátásnak holt időszakokban durvul be.
CoronaVirus 2022. 02. 21. 20:40
Az a baj borzalmas tőkét vertek bele és hatalmas pénzeket kötöttek le 2025ig. Hasznot is várnak mert ugye profit nélkül akkor kukába dobott pénz és idő az egész, az meg nem járja, hogy a felső tizezer befektetései csődöt mondjanak.
Most már mindegy hogyan de mennie kell a sok gyógyszeripari biznisznek, a vakcinákat tölteni és eladni sorban vagy nem lesz meg a becsült haszon. Az idén várom a mégrosszabb járványt mert a kovid már kevés lesz a szükséges rettegési szint eléréséhez. Sovány a mostani prés amit a lopakodó omikron jelenleg rátesz a népességre és emiatt az elutasítás és ellenállás is növekszik.
CoronaVirus 2022. 02. 18. 06:01
Már akkor sejteni lehetett, hogy évekre előre kész forgatókönyvek vannak nem csak nálunk hanem világszerte, mikor bő 1 éve már 5 éves gyógyszeripari szerződések születtek meg sorban hetek alatt.
Több éves elhúzódó program ez a pandémia, és a felénél sem vagyunk, bőséges pénzforrás ez nem pár hónapig tervezik ezt csapolni.
Csak a 25 forintos natúr sebészmaszk ára kb 130 forintra ugrott, előállítása most sem több mint akkor mikor 25 forintért is megérte eladni. Annó kb jelentéktelen mennyiség fogyott belőle most milliók használnak el naponta belőle legalább 1 darabot. A vakcina árak, és egyéb fejlesztésekre szánt pénzekről nem is beszélve.
Itt pár ember megélhetése vagy munka nélkül maradása sajnos pont nem fogja a rendezőket érdekelni.
CoronaVirus 2022. 02. 11. 20:36
Kemény kampányolás kell majd ennyi madarat fogni ezekre az ampullákra 🤣
De legalább jó sok pénzbe kerül az adófizetőknek.
CoronaVirus 2022. 02. 08. 17:01
Abnormális és sorban 2 éve a döntések sorozata logikátlan. 
A napokban Rusvai és Szlávik továbbá egyéb szakertők nyilatkozatai is ütik egymást és kibogozhatatlan már, hogy most akkor mi is van mi lenne a jó. A káosz amit teremtettek átláthatatlan és olyan emberek szenvedik meg akiknek nagyon nem kéne.
CoronaVirus 2022. 01. 31. 22:50
https://www.nepszava.hu/3144950_ksh-egeszsegugyi-dolgozok-adatok-2021
Sajnos ez is rendkívül rossz hír főleg ilyen nehézkes időkben.
CoronaVirus 2022. 01. 25. 18:06
Mert 124 kilós gyümölcsöt zöldséget elutasító, mozgástól undorodó ismerőseim sorban már van aki másodszorra kovidos és max lázas vagy köhög, sportos fitt aktív szikla erős, tudatosan etkező emberek meg kerülnek gépre vagy még lejjebb. És nem 1-2 példa van mindkét oldalon. Nekem nehezen tudná bárki is beadni, hogy egy totál egészségtelenül cukorbetegséggel élő de mindent leszaró embernek épp akkor azon a héten jobb az immunrendszere vagy épp egészségesebb vagy erősebb mint egy sportoló.
Nevezzük genetikának vagy akinek jobban tettszik sorsnak de 2 év alatt úgy néz ki nem a fittség és sportosság szívósság fog megmenteni sajnos, itt valami más van.
CoronaVirus 2022. 01. 25. 12:59
Teljesen igaz nagyon oda kellene figyelni étkezésre mozgásra sajnos valóban sok az elhízott ember ezek ellen is kellene tenni.
Csak ugye itt az újabb fájó példa Szilveszter halála, egy teljesen fitt egész életében sportos masszív jó szervezetű ember és sajnos mégis valamiért ennyire megterhelte a szervezetét a vírus. És többen is jártak így kiváló testalkattal jó állóképességgel és mégis kidőltek, a kovid esetében biztosan nem jelenthető ki, hogy a sportos aktív ép szervezet előny. Valami genetikai dolog lesz ez kitudja mikorra sikerül majd ezt kideríteni.
CoronaVirus 2022. 01. 24. 22:02
Részemről ennyi volt a még korábban vilagot megváltó mindenre és mindenkor elegendő szintet megtettem 2 adag bement és ennyi. A további adagokat meghagyom másnak.
Semmi esélyt nem látok rá hogy bármikor is elérnénk egy olyan mennyiséget ami tényleg az utolsó lesz. 3 aztán már most emlegetik a negyediket mennyire fontos lenne...
Egyre inkább a genetika dönt teóriában hiszek találják meg a felelős gént ami ennyire érzékennyé teszi az embereket a koronára.
CoronaVirus 2022. 01. 24. 05:51
2 kínait kértem semmi bajom mellékhatás nulla ha voltam is azóta kovidos nem tudok róla. Előtte voltam akkor sem tudtam volna ha nem fix hogy elkaptam és nem tesztelek. Elégedett vagyok a kínai oltással azt kaptam amire vártam van kártyám és nem kavart be semmi EÜ problémát örültem hogy még letudhattam mrns vakcina nélkül a 2 adagot azzal. Elmondhattam hogy oltott és védett vagyok persze csak eddig mert már papiron se ér ez a 2 oltás semmit.
CoronaVirus 2022. 01. 23. 19:39
Ezt már így itt fel sem mertem volna hozni jó ideje ez van nálunk is, aki azonnal ment a harmadikért egész télen beteg. Számos kollégám fújja a taknyát heteken keresztül meg táppénzen vannak felváltva és nem tudom ezek után nem kolyan venni azt a felröppent teóriát hogy az oltások elnyomják a természetes védettséget lassan.
Minden vacakkal betegednek le, és sorban kovidosak nem látom azt a nagy beharangozott szupervédettséget a koktélok után.

friss hírek További hírek