Hát az biztos, hogy mutyi. Ez a kis piac hátránya. kevés a szereplő. Vevő-eladó, ráadásul a kevés papír egy része is kereskedhetetlen. Mondjuk amúgy meg befektetni kellene elvileg, nem kereskedni, az is igaz. A napizással a kicsiket jól meg lehet szívatni. Kiszámíthatatlanul mozog minden.
Ohh, csak logikázok, nem vagyok okos, vagy okosabb mint más itt. Azt látni lehet, hogy a BÉT-en belül olyan pozikat szereztek, irányítanak, hogy néha teljesen a józan ésszel, grafikonnal, elemzéssel szembe mennek az árfolyamok. Ezért hangzott az elmúlt hónapokban is többször, hogy mutyi lett a bét is.
Lehet, hogy igazad van. Én nem hiszek benne.Más kézben a mozgatórugó szerintem.Vannak itt házon belül egyéb nagyjátékosok. De kevés tapasztalattal vagyok, és ráadásul a jót feltételezve élem világom. Tőletek pedig sok okosságot tanulhatok. Amit köszönök. (bocs a nyáladzásért)
Szimpla megérzés: ahhoz, hogy irányítani tudja, rendelkeznie kell belső infókkal. És ebben nagy játékosok. Emlékezhetnél a 2010-es csőd van benyögésre. Hülyére keresték már ott is magukat, hogy bedöntötték a jól menő papírokat, röhögve felvásárolták őket, aztán 1 év múlva eladták jó haszonnal. Azokról, akiket írsz, ők csak követik a programmal az eseményeket...
CIGPANNONIA kitartók