sztem alapjaiban kellene átértékelned a kereskedési stratégiádat és a pszicho vonzatát. Ennek, hogy folyamatosan ostorozod magad, de nem lépsz semmi értelme és olyan energiáka pazarolsz el, amit a konkrét kereskedésre fordíthatnál. Én eddig konzumban ügyködtem, volt 4 köröm, opusban 2 minmál kör, vettem ciget és most írok neked, a melót félretettem délelőttre :D A cig hamarosan lesz 500 és 600 is idén, érdemes várni, ha viszont nem fér bele és látsz másban nagyobb potenciált, realizálj és lépj. Ügyesen!
az nem jó, de h 760-on mi a fuckért nem adtam egy ezer darab appot azt nem értem,...:D 30 ezer froncsi...ciget nem bánom, mert azt csak nyitó adással tudtam volna...appot majdnem adtam, gombon volt az egér...
Vagy elengeded a dolgot, ülsz nyugodtan a seggeden (meg a kezeden), és ránézel 1 év múlva. Ez kicsit olyan, mintha az frusztrálna, hogy pont most nem vettél lottó, amikor 1 mrd volt az ötösön a nyeremény. Persze, hogy jó lenne aljat-tetőt elkapni, de ha nem szállsz be a rizikóba, ne sajnáld, hogy ülsz rajta. A mi lett volna nem jó játék.
hát ettől nehéz, sztem a legnehezebb pénzkereset, mind lelkileg, mind fizikálisan...és nagyon frusztráló pl nekem most h egy fillért se kerestem ilyen mozgásban, ilyenkor aztán lehet még pluszba rosszul dönteni és duplán szopizni...
Nem nehéz napi szinten kereskedni, ha te mozgatod az árakat ;) Az ismerősödnek múlt hét hétfőn, de legkésőbb pénteken kellett volna vennie. Most ő is üljön benne szépen :)
profik, van hozzá mindenük, napi szinten elképesztő nehéz kereskedni, kitalálni h mi lesz, bárhol fordíthatják oda-vissza...mondjuk h cig ekkora mínuszban az brutális....na az ismerős, akinek tegnap szóltam és 470 körül vette átkoz...
Sztem napizni IS akarnak a NER-es srácok. Nem elég a longos nagy nyerő, szeretnek nagy pénzt látni gyorsan. tegnap feltolták, így sokan vettek is még. Ma beriasztanak, a tegnapi záró alá nyomják délelőtt, sokan dobják, amit megvesznek, majd délután felviszik. Ha ezt játsszák ezen a héten, akkor azért jó nagy zsák kell a gyűjtött lóvénak.
tegnap ezért intettem óvatosságra mindenkit, és adtam is belőle 475-ön, csak látva h nincs öntés visszavettem 465-ön, ma jól nyit és tessék jön a pánik.. miért nem tegnap? Mindig van vmi váratlan a papírban, elképesztő.
CIGPANNONIA kitartók