Tessék, közben már ki is állt jópár 10-es pakk. Simán benne van a dologban, hogy annyira mohók a fiúk, hogy még itt is zsákolni akarnak. Beraknak ijesztésnek ilyen 20K pakkokat a tegnapi záró alatt, összesöprik azt a pár 10K-t, amit eladnak a kisebb nyerővel elégedettek, és utána röhögve várják a jóáron vett részvénnyel a zsebükben a 600-at. Ami lehet, hogy nem lesz meg jövő hétvégére, hanem mondjuk csak május közepére majd.
Nézd, ő lehet, hogy 2 hete megvette 370-nél. 2 hét alatt keresett 30%-ot, nem akar benne ülni egy évig, és dobja. Mindenki maga dönti el, hogy mennyi elég neki. Ha mindenki úgy gondolkodna, mint mi itt sokan, akkor nem lenne piac, és ha nem lenne eladó, csak vevő, akkor most 1200-nál járnánk 1 hét alatt. De eladó mindig van.
Pánikba estek az emberek, hogy Opi se megy limitre és Konzi se, akkor mi lesz itt, + a vételi erő is azokra koncentrálódott. Most rajtuk múlik a CIG sorsa sajnos...
...illetve az i sbenne van a pakliban, hogy APP és CIG 25-50%-ot ment két hét alatt, tehát lesz azért eladó is (remélhetőleg nagy forgalom mellett, ahogy az ma is zajlik).
Ez pl közel sem biztos. Van most egy rakás új beszálló, aki korábban nem figyelte ezt a papírt, viszont most a 2/3 után fel akar szállni az ML-expresszre. Nekik köszönhetjük a tegnapi limitet. Ha ma is és a héten még lesznek ilyenek elegen, kicsit kitart az eufória, akkor hétvége és kgy előtt meglehet sztem az 575. Aztán ki tudja, a kgy-n mit jelentenek be. Lehet, hogy az most szerencse, hogy 1 héttel a választások után van....
azt nézem, meg sokaknak elege lett cigből adják, nekem is, de én tartom...:D bízok cigbe is appba is, ezekbe van reális tér felfelé...másik kettő csúcsközeli...
CIGPANNONIA kitartók