CIG esetében a papírral szemben egy historikus bizalmatlanság van, ami a 300 alatti megindulásnak lehetett a gátja. ML felbukkanása megalapozta a bizalmat :)
egyébként pont mai hír, hogy a MOL Limokat az Uniqa biztosítja (300 kocsi kgfb+casco), tudom nem állami cég a MOL, csak egy infómorzsa, Uniqa még ott van a szeren ilyen téren továbbra is, casco flottára választhatták volna a CIG-et is.
ahhoz nem kell 2/3, hogy a biztosítási piacon változtassanak. Holnap én Opust, Konzumot limitre várom, CIGnél már nem érzem a limitet, sokan lesznek, akik végre kiolvadnak, de lehet ha a másik 2-ben nagy lesz a sorbanállás, akkor még jut ide és az App-ba is tőke. Azért maradjunk a földön, egy egy 600-700-as árfolyam alátámasztásához már komoly biztosítót kellene felvárásolni, állami biztosítások ahhoz kevesek. Persze most normális, hogy a fundát elhagyjuk, csak 1x majd utol kéne h érje a funda is...
Nagyon kivancsi leszek a holnapi napra :-) de arra megjobban,hogy mit terveznek a Cig-el mert szerintem nagy dolgok fognak tortenni.Igy,hogy 2/3 ot megkaptak szerintem az osszes kormanyzati biztositasi uzlet ide fog jonni plusz meg a NER egyebb dolgai.
jól látod, én is így látom, de app esetében brutál volt a dupla kiárazódás, cig meg brutál nehezen indult el...300 fölé, itt azért volt durva a vissza és most is nehezen indulgat...
A CIGben történtek tök más, mint APPban történtek. CIG-ben lassan történt az ML hátszél választás előtti kiárazása, míg APP esetében egy ordenáré túlárazást korrigált rövid időn belül a piac 1170ről 800ra, majd jött a választás előtti ML kiárazás 800ról 430ra. Szvsz.
arra h 1173-ról lejött 450 alá, lefeleződött, opi, konzi hol feleződött le...? sehol, cig is 544-ről bőven, talán 200 pontot is esett, az nagyon sok, szinte visszazárt a kitöréshez, ezekre sem appnál, sem cignél nem lehetett számítani december végén, én legalábbis teljesen mást vártam, így értettem a szopást...:)
CIGPANNONIA kitartók