Na, ismét 5 milla vétellel ismét több, mint 6% emelkedés... Csak most volt esze és 16:00 után csinálta. Így nem lett 100 db-al egy 'leszorítás' :) Kedden azt hittem, hogy ismét a szokásos barátunk a jelentéskori egyszeri felhúzó, utána beöntő jelent meg ismét, de ez így már más, vagy ez az új taktikája. :) Meglátjuk. De amíg lesz 1-2 db-os vevő 30-al lejjebb és valaki ad neki, akkor játszunk tovább ezt. Reméljük, hogy ennek az 5 millásnak van 20 millája és a jelentésig még 2x megcsinálja és akkor csak elhiszik már, hogy többet ér. De utána ne öntse vissza persze...
És akkor finoman fogalmaztál:-) Újabb jó hír jött....a jelentés közeleg, és nem gondolom hogy negatív csalódást okozna...zárul a Posta biztosítók ajánlati szakasza is..! Izgalmas időszak következik szerintem, és talán a beárazódás is kezdetét veszi végre!?
Volt tegnap egy online előadás is a Bet szervezésében, téma volt a Cig is, nagyon pozitívan nyilatkoztak róla! A youtube-on fent van, meg lehet hallgatni..
Mikor volt ez az App-os sztori ? Ránéznék a forgalmára, mert nekem meggyőződésem, ha valami készülődik (bárhol), akkor kell lenni valamennyi 'bennfentes' kereskedésnek, ami egy döglődő papírnál forgalomnövekedésben megnyilvánul. Itt is, a Q3 számok már több, mint egy hónapja megvannak, ha más nem a controllingosok haverjai és 'holdudvara' már csipegetnék szerintem, ezért is írtam, hogy nem várható osztalékrobbanás.
Egyébként egyetértenék veled, de az App-nál is olyan titokban tartották, hogy csak néztem, amikor péntek délután hazaértem munkából. A CIG-ben sokáig jobban bíztam, mint az Opiban és az App-ban, nem értem, miért nem megy a többi után.
CIGPANNONIA kitartók