Bekapcsolná az 256 felett is, ha nem kellene a csirkefarhát az ez alatt eladóknak. Már harmadjára szippantotta ki, nem igaz, hogy nem tűnik fel az ez alatt eladóknak, de mindegy. Éva ! Köszi a mínuszt. :)
Egyébként az Opussal (Konzum) már megpróbálták, akkor nem jött be. Mivel ezek nem olyan próbálgatós népek, ezért jött az alkusz és a totális irányítás, ide már nem kell 4IG. :) Persze, ha véletlenül jönne, akkor még a biztosítottaknak is menekülést ajánlanék nem csak a részvényeseknek. :) Szerintem.
Ja, hogy erre is válaszoljak. Én illikvid papírnál nem igazán hiszek a grafikonokban, de ez valóban érdekes így. Ha 50-100 millás napi forgalmakat generálva látnám ezt , mint CIG-et kevésbé követő kereskedő, akkor nem kérdés egy 'valamerre' való 'kitörés' látszata. Érdekes... Itt egy elfeledett hír : https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2017/11/kinai-biztositoval-mukodik-egyutt-cig-pannonia Ez egy nukleáris viszontbiztosító is és annak idején a Paks2-vel kötöttük össze. Szóval akár készülődhet is valami 5 év elteltével. :) Csak beírom már, mert hiányoznak a mínuszok. :)
Na, ismét adtak egy mínuszt egy grafikon belinkelésére. :) Vagyunk itt páran régi motorosok (Hardcore, Te, én), akiket nagyon utálhat. Hardcore is belinkel egy bet közleményt és lemínoszolja az aberráltja. Csak azt nem értem, ha ennyire gyűlölettel és egyet nem értéssel olvas minket, akkor miért olvassa ezt a fórumot. Tudom ezzel ismét sikerült népszerűvé tennem magam. :) További boldogságot, sikereket és szép napot, aki olvassa ezt a fórumot. :) (természetesen az aberráltnak is)
CIGPANNONIA kitartók