Nemzeti biztositonkat kicsit fel kellene porgetni. Johetnek lassan a nagyobb allami megbizasok. Jonni is fognak ez nem kerdes az ido nekunk dolgozik. Itt mar nem lesz reszveny higitas, nincs zsakbamacska. Novekedes van.
Szívesen. Én adtam-vettem végül. Beleuntam várni, hogy teljesüljön a tegnap adott megbízásom. Apránként elszórtam 4300-at, és vissza is vettem. Így realizáltam költségekkel együtt kb 200k veszteséget, de most több részvényem van, mint előtte (amivel indítottam először, az kb lefedezte), és ha a következő 2 hétben járna 470 közelében, akkor már ledolgoztam a veszteségem, és nyerő is van rajta. A saját eladás-vételembe úgy látszik te is besikerültél, pedig gyakran magamtól vettem vissza.
néztem honnan tudod h adtam, aztán látom Blajennek írtad :) sikerült 0,9 Ft-ot nyernem bróker költségek levonása után :) jó a CIG amúgy de máshol várok egy jó kis leöntés, arra kellett, ha nem lesz leöntés máshol, akkor meg visszaveszem a CIG-et amennyiért kapok. persze ez csak a napizós pakkom, az alap csomag sértetlen :)
mármint Blajen pakkja. amúgy jellemző h ma is App esik legjobban (-1,5%), pedig az Opus emelkedett nagyot (680-739), annak "illene" újra 680-ra menni. App év elején 19 Ft-tal ért többet, most 60 Ft-tal kevesebbet, mint az Opus.
CIGPANNONIA kitartók