Tudom, hogy nem. Mindenki más filozófiával vág bele, mindenkinek más a tűrőképessége. Van aki dobja egy bizonyos veszteségi szint elérésekor, van aki kiüli. Más-más stratégia, de ha mindkettő nyerőt hoz végül, akkor igazából mindegy :) Háát, te tudod, hogy jó-e neked ilyen társaságban :D
A te bukódra nem is írtam semmit, mindenki kezeli a portfolióját, azért vagyunk itt, hogy közösen nyerjünk az árfolyamon, csalk balura reagáltam, hogy kell számolni a nyerőt, mit levonva belőle. Köszi, ezért is írtam, hogy nagyon illusztris társaságba kerültünk uccu-val egy platformon :D
Egyelőre én is kicsi bukóban vagyok, de azért + nyomtam, hiszen semmi -t érdemlő nem volt a hsz-edben (pl szívecske, ököl, emoji, ilyenek...). Mit tehetnél te arról, hogy én bukóban vagyok? Nem is értem az embereket...
ez nem gép (nem is értem, miért lenne itt gép és pár userre kihegyezve..), hanem pár kö@@g, akit szétvet a frusztrációja és a bukó, amiben ül, így éli ki magát :D
érdekesség (megint kicsit ML off) esetleg nézzetek rá a Konzum Opus napon belüli ár mozgására és a forgalom csoportosítására... Talán azért lehet ez "jövőtjósló", mert az ármozgás nagyjából hasonló, de a vételi volumeneloszlás más kifutású.. esetleg predesztinálja a Telenor üzlet érintettségi viszonyait?
CIG Pannónia