Az ML ajánlati összeget magam részéről közép szcenárióként én jóval kisebb összegre becsülöm, mint a portfolió cikk. Presszetíven 150-180 Mrd egyszeri lehetőség.. amúgy, meg ha nem lesz kerek ezen összeg fogadtatása az eladónál, akkor a "környezeti változások" ennél jóval kisebb vételit jelenthetnek a jövőbeli eladási tranzakcióra.. a G_V_H múlt heti látogatása ennek a környezeti hatáspotenciálnak csupán leheleti érzékeltetése volt a fenyegetési hatású szélviharhoz képest.. :) Norvégek helyében én elkezdenék finoman alkudni.. ugyis hitelből veszitek alacsony kamatra stb. s kb jó esetben a 180-190 körül eladnám.. Megjegyzés: a magyar piac a telenor 176 M ügyfeléhez képest kb 2-3 szorosan felülreprezentált lehet mind egy előfizetőre jutó bevételben, mind profitban (vagyis fejős tehéntől szabadul Telenor.. de valszeg jobban teszi, mert a helyi jövőképe nem lehet túl rózsás a múltjával ellentétben)
jöhetne itt is hír már, mi azt kapjuk h közgyüli után egy nappal beverik...más meg másban szétkeresi magát, ugyanez app, ez a két papírom van....persze dobhattam volna én is pl tegnap 490-en
Én örültem hogy tegnap eladtam 455ön, ma egy szuper beszállóval tudtam vonatra szállni. (átlag 429) Továbbra is bízunk a papírban, de jobb volt így mint idegeskedni hol áll meg. Így legalább újra megkerestem azt a 26ft/ rv hasznot :) (Feel ha ez az ugrálás ára akkor megfizetem :)
valszeg off, s a Konzumba tartozna.... Bocs, Szóval, ha Konzumos rv-es lennék (illetve Opus) akkor most erőteljesen kalkulálnék, hogy a Telenor megvásárlása esetlegesen ML tőzsdei cégeken keresztül érdemi rv kibocsájtási volumennel jár majd (főként intézményi szereplők részére) s ez mikor-milyen modell szerint milyen árfolyam változtató hatást generál majd:).. le, illetve fel.. szóval +1szer bocs
Itt minden forintert megkuzdottek kb 220ft-rol en vegig kovettem a kereskedest es mar akkor mondtam,hogy itt van egy nagy vevo es vegig pucolja a savokat.Sokan kirohogtek akkor persze utana mar kiderult az okossag.
Kár, hogy kisbüfiként ennyire nem látunk bele. Mi harcot folytattam minden egyes forintért, hogy 490 körül vegyek CIG-et. Lestem, vártam, kalkuláltam. A nagyok meg január eleje óta röhögtek a markukba, és tudták, hogy 400-420 között még teletömik a zsákjukat.
CIG Pannónia