Josef, bocs, hogy ilyen bizalmatlan vagyok állambácsival, de én ezt borítékoltam. Sokan azért döntöttek a visszalépés mellett, mert nagyon vacak az anyagi helyzete a legtöbb embernek, és kell az a plussz pénz !
Az hogy lehet, hogy nekem nincs havi 1milla bruttóm, mégis több milla a reálhozamom ???? Papírom van róla. Persze, nekem nem kell kifizetni, (mert csak az önkéntes MNYP hozama vehető fel 10, majd 3 évenként).
Szóval etetés volt ez az egész, mint ahogy a névre szóló számla is az lesz, és az örökölhetőség is.
Mézesmadzag.
Majd beszéljünk erről 1 év múlva: hogy a fenti két fennmaradó ígéretből mit teljesítettek.
Hidd el, nem szabad már abban bízni, hogy az állam, a kormány a hónunk alá nyúl. Csak saját magunkra hagyatkozhatunk. Ez van, erre készülni kell.
Ahol én vagyok - igaz, az egyik legnagyobb -, ott papíron és szóban is ugyanazt a reálhozamot mondták, de mivel én maradtam, nem vagyok érintett a felvételében. Szóval az én számaim elég szépek + a tőke.
Nem lehet, hogy ez már a kifizetés miatti manipulálás miatt alakult így ?
Félig off, de ha már MNYP.
Az ügyvezetőnk most dugta tajtékozva az orrom alá a MNYP értesítőjét a felvehető reálhozamról: egy kva nagy 0!!!!!
13 éves befizetés, végig bejelentve jórészt brt 1 milla fölött...
Azért ezek sem értünk vannak.
Kispangit, szerintem pontosan azoknak érte meg visszalépni, akik nem bérből és fizuból élnek, hanem minimálbéres csúcsvállalkozók. Ugyanis ők alig fizettek valamit az MNYP-be az elmúlt 15 év alatt, ha fizettek valamit egyáltalán.
Tehát részükre AJÁNDÉK értékű gesztus volt ez Viktortól.
Nekem tisztességes havi jövedelmem az utolsó fillérig be van jelentve, és nem kevés pénz gyűlt össze a pénztárban.
Ezután is oda fog menni, amit a béremből levonnak, csak az a 24 % nem, amit a munkáltatóm fizet utánam. Az meg nem érdekel, mert sem így, sem úgy nem láttam és nem kapom meg.
Az pedig, hogy lesz-e még 10-15-20 év múlva egyáltalán nyugdíj, azt majd az idő eldönti. Ahogy a demográfiai helyzet és a fiatalok munkavállalási kedve mutatja, nem igazán lesz számottevő dolgozó ember az országban, aki a többit el fogja tartani.
Törölt felhasználó2011. 04. 01. 14:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Köszönjük vaksika, már ismerjük ezt a kereskedési felületet, nem kell minden fórumba beszúrnod.
Ha nem is lesz akkora történet mint az RFV, benne van egy hasonló növekedés. Reméljük nem szalad majd el a ló velük és nem kezdenek el subprime hitelekben utazni mint a nagy testvér. Szeretném ha mi is látnánk a bnet ügynökök családjainak a kizsigereléséből a profitot.
Nem biztos, hogy a dafke beintés jó lesz, ezek még 2018-ig itt lesznek, addig qrva sok idő telik el, és az mszp már nem fogja akkor visszacsinálni. 8 évig fizetsz egy csomó járulékot a semmire, megéri? Persze ha nem bérből-fizuból élsz, és úgy járkálsz Ciprusra, mint mások Nagyiccére, nem szóltam.
Én gyorsan belevettem 800-on a felfügg előtt 1 nappal, mert nagyon visszajött 740 körülről, de erre nem számítottam. Régóta tervezten én is a vételt, voltam is benne 780-750-ig, ott kivágott a stop.
CIG Pannónia