Sztem, a közmunka program jótékony hatással lehet a cig állományára, beépíti az önkori az önkéntes befizetést egyszerűen levonják és átutalják, a 4 órás havi 32k-t megterhelik önki manyuppal 10k, a közmunkás szív járaiék bezsebelik az állami lét..
"Még úgy 5 évig lesz veszteséges, és kb. ennyiszer tőkét is fog emelni..."
Soha nem lesz nyereséges. Ahhoz meg kellene tartania az ügyfelei jelentős részét a szerződések futamidejének jelentős hányadában. Persze azokon is keres, akik 2 éven belül fölmondják (tekintettel arra, hogy a visszavásárlási értékből levonja a jutalék költségét, de a jutalékot is visszavonja), de két év után már marad a jutalék a Bnetnél, így még jó hosszú ideig kellene kezelnie az ügyfelek befizetlseit ahhoz, hogy egy-egy ügyfélen számottevő nyereséget érjen el.
A Bnet pedig nyilván abban érdekelt, hogy a szerződések megéljék a második szülinapjukat...
Arról az apróságról nem is beszélve, hogy ezek a 150%-os jutaléktartalmú és további súlyos költségtartalmú UL biztosítások soha egyetlen fillér nyereséget nem fognak hozni az ügyfeleknek, és erre a piac is rá fog billenni idővel.
Ha annyira jó a cég, tovább kell emelkednie (lásd RFV). Akkor pedig most sem késő.
Ha csak 2-napos rally, akkor tényleg lemaradtunk !
Na, ezt kellene eldönteni.
Én drukkolok azoknak akik bent vannak,de egy olyan pénztárat ami nem éri el a minimális tag létszámot nem gondolok jó befektetésnek.Persze nem tudom milyen infó van még visszatartva.Ezek alapján én a felfüggesztés után meglepődtem még ezen az emelkedésen is.
Járai jó szakember, ráadásul Fideszes . Ha kell, parancsba adják a közmunkásoknak , hogy kössenek biztosítást. Ez persze túlzás, de a fiuk nem válogatnak az eszközökbe, ergo , jó ez a papír.
Egy kicsit reggel piroslott a fejem, mert tegnap szerettem volna venni 810 körül. Nem sikerült (technikai okai voltak), és amikor megláttam a hírt ma, nem volt őszinte a mosoly az arcomon.
De ennél még így, partvonalon állóként is többre számítottam.
CIG Pannónia