Sok itt a ha, ha a MOL-t a Steier Józsi irányítja a KEG-től, akkor az sem itt lenne. Spekizésről egyelőre szó sincs, a hangulat semennyire sem befolyásolja, tehát olyan emberek kezében van a papír, akik 1. foggal-körömmel ragaszkodnak hozzá, 2. tulajok, akik néha kiszórnak a magamfajta hívőknek :)
Az eredmények jönni fognak, de ezt többször leírtam már. Emberek, a kulcs a BRÓKERNET. Annyira erőszakos bunkók, h én pl már az egyik legjobb barátomnak nem veszem fel a telefont, aki teljesen megkattant, mióta belépett ebbe a szektába. Amúgy jó csaj vagy amsterdam? :)
Teljesen normális, hogy most veszteséges, ezt nem tudja felfogni a jónép!
5év múlva meg már fürdeni fog a nyereségben, és valószinű hogy szép kis osztalékot is kioszt majd évente a tulajoknak. Nagy jövő előtt állhat szerintem.
Boa, figyu ! Azért tegyünk a kezünket a szívünkre: ha nem azé lenne a cég, akié, és ha ez a valaki nem lenne nagyvezérünk puszipajtása, akkor lehet, hogy mutyi-papírrá degradálták volna nagyon hamar.
Ugyanis veszteséges, akárhogy is nézzük, de én is azt mondom, hogy csak egyelőre.
Mert egy biztosító ritkán megy tönkre, és Járai nem butagyerek. :-)
Tegnap háromnegyed ötkor 900Ft volt 1db részvény.
És nem adtam el csak akartam.:(
A jóváhagyásra már nem kattintottam.:(
Ma délután azzal a tudattal ültem a gép elé hogy vegyek de hát el sem adtam.:(
Mit mondhatnék az ablakon huss 70ezerFt.nyereség lehetősége.
Sebaj az élet megy tovább.
Tudom, hogy nem kételkedsz, de most mit tegyek, ha tényleg annyi az annyi ?
Azért ez függ 2 dologtól legalább: mennyi a bruttó béred, milyen portfoliót választottál.
Én 2009-2010-re növekedésit kértem.
Val.színű kifogtam az óriási hegymenetet a tőzsdén. :-)
Ne félj, most megnéztem a 2009 áprilisában megkapott egyenlegemet. Az már nem volt ennyire szép. :-( 2 év alatt visszahozták, sőt.
CIG Pannónia