320, a 330-nak lőttek egy időre, szép bukóba ülök 329-től nyerő és elég sok(k), várok...amúgy sem akarom lesni, majd ránézek január végén, azt hittem kitartunk idén, tévedtem...
Vmi miatt az a kényszerképzetük az embereknek,h december Mikulás rallynak illik lenni. Miközben ez általánosságban igaz külföldre,az itthoni tőzsdére még csak mutatóban sem igaz. Sokkal inkább az elgyengülés,vevők elpárolgása a tőzsdéről,és a kereskedhetetlen csorgás időszaka ez nálunk 10-ből 9 esetben. Könnyen elképzelhető h a héten ez el is kezdődött,elég ránézni a kinti tőzsdék újabb és újabb csúcsaira adott reakcióként a magyar folyamatos lecsúszásának.
nem kell aggódni, gyenge kezűeknek pápá, jövő héten megyünk tovább. Ennyi kori simán belefér nálam, egy darabot sem adtam el, veszegetem apránként tovább, a 400 abszolút reális még idén nálam is, az az elsődleges célár.
Dehogy megyünk a levesbe, most általános a negatív hangulat, még a lőrinc papírok is csorognak... Páran kidobják bukóban, ez természetes. Majd visszaveszik :)
A spekik tényleg szétbaxták a részvényt és jol megszivattak pár embert, akik örültek a lasu emelkedésnek. Most vannam beragadt emberek 340 felett is. Majd most miattuk és bizalom vesztésük miatt nem lesz ebböl már semmi. Ez a papir elég illikvid ahhoz a játékhoz. Illetve nekik elégvolt. Mi meg mehetünk a levesbe. "Kössssziiiiiiiii"
Örülök, h nem vetted magadra. Én is szeretem az érveket, sőt csak az alapján kereskedem (pici megérzéssel fűszerezve). Virág Feri teljesen jól összeszedte amúgy ma reggel azokat a dolgokat, amik szerintem elég meggyőzőek a rv jövőjére nézve.
Hát igen, akció reakció, gondolom neked is ismerős. Már hogyne ironizálna az egyszeri ember itt amikor olvassa a 400+ 500+ kommenteket. Abszolute nem bántottál meg, nem az a tipus vagyok. Tudom hogy sokaknak nem tetszik a realitások talaján történő véleménynyílvánítás de ez van, szabad fórum szabad hozzászólás van. Mondtam én hogy ne írja? áááá távol áll tőlem. A mi mikor jelenik meg dologra: inkább az a helyzet, hogy a speka meghúzásokra van sok túlzott elvárású komment. Persze ehhez képest tünhet úgy számodra hogy "mindig" csak ilyenkor van más vélemény. Pedig a speka meghúzásoknál is volt itt pár korrekt, nem álmodozó hsz ahol világosan olvasható volt hogy a várt vételi erő helyett speka tologatás van. A harmadik pedig az, hogy a fundát mi is látjuk a papírban (ezt nem hangsúlyoznám többször) csak itt jópáran nem dobtunk hátast attól a beidézett mondattól ami mögött még nem látunk tartalmat. És pont e miatt igazol az árfolyam is, hiszen a piac annyira azért nem hülye hogy egy általános mondattól ellenállásokat törjön a papír. Ment annyit amennyi ebben a mondatban volt. Sem többet sem kevesebbet. Majd ha Gabriella azt nyilatjkozza hogy idén láthatóak lesznek funda konkrétumok, na akkor én leszek az első aki a 400+t beírja hidd el. Jaaa és mindezt úgy irom hogy poziban vagyok ne tévedjünk.
Semennyire nem bántottál meg,különböző embereknek különböző véleményei is lehetnek. Pontosan ezért nem csak egy irányba megy a tőzsde. Ettől függetlenül én Vet írásával értek egyet. Számomra is bosszantó az elvakultság,főleg ha semmi érv nem jár vele azon kívűl,h up,meg fel,meg 400+. Ez minden,csak nem érv. És igen,bosszantólag hat,mivel egy tőzsdei forumon az ember érveket,tényeket,esetlegesen elemzésekre számít,nem pedig óvodai megnyilatkozásokra.
CIG Pannónia