Amit most írtál 100%-ban egyetértek! A beragadás ilyen helyen nem izgat,mert egyébként a Cig fundásan is erős...és valószìnű lesz jóval magasabbon is. A veszteség se izgat különösebben,ha látok olyan helyet ahol vissza tudom szedni. Aki viszont úgy gondolja,hogy én csak úgy beleveszek egy részvénybe az téved..szinte minden részvényŕől tudok minden adatot(darabszám ,erednény,tulajos,stb) és fel.érem hogy mennyit bukhatok a könyvből(igaz sokszor kamu,de azért ezt 30 év után érzi az ember) és csak utána kezdek venni.
Bocs, de ez mókás. Nem rallytime idején kell venni, hanem csorgásban kell gyűjtögetni. Majd ti is megtanuljátok, mi is megtanultuk, igaz Marcsika? :)))
Holnapi program: nyitó 335 majd kicsit vissza 330 onnan fel 360 ig. nap végére lecsorgatják 345 köré. Belépési pontok 330-335 kilépési: 355-360, visszavétel: 345-48
Közel sem lenézésről van szó. Sokkal inkább arról,h ha engedik h játszadozz,akkor játszadozol. Ha nem engedik,beleragadsz,v méretes bukód lesz. Ma azért szaladt fel 349-re,ert vmi okból úgy döntöttek,h elengedik a 330-at,és nem azért mert vásároltál mennyiséget. Ha azt akarták volna,h ne menjen fel,nagyapád pénzét is rákölthetted volna a dugóra,akkor is kétszer annyit pakoltak volna vissza rá. Tisztán látszott h nem piaci alapon működött ma sem a papír,meg sem lepődtem volna ha 330 alatt zár. A helyzet az,h egy fecske nem csinál nyarat,sajnos még mindig nagyon kevés a vevő ebben a papírban a napi forgalom ellenére. Nem jött még el a sok lúd disznót győz ideje,és csak reménykedhetünk,h azért mihamarabb mégiscsak itt lesz.
CIG Pannónia