A választás azért is kritikus, mert nem elég megnyerni a választást, hanem a hátszél miatt fontos, hogy >50% nagyobb szavazatot kapjanak annak érdekében, hogy ne kelljen koalícióra lépni senkivel. Elnézve a közvéleménykutatásokat kb. 50% körül rezeg a léc most, ezért várhatóan bizonytalan lesz a piac ML papírok vonatkozásában.
Köszi! Akkor március 16-án, alig három hét múlva, tudni fogjuk, hogy egy hónappal később mi fog történni. Ezzel együtt szvsz április 08-ig az árfolyam korlátozottan fogja értékelni az esetleges osztalékot, tekintettel arra, hogy a hátszél szempontjából a választás meghatározó.
A napirendet 30 nappal a közgyűlést megelőzően, a közgyűlési meghívóban lehet látni. Az előterjesztések szövegét a közgyűlés előtt 21 nappal kell közzétenni. Az osztalék nem kérdés: az igazgatóság már tavaly megtette a javaslatát: 10 ft/részvény, feltéve, hogy az adózott eredmény fedezetet nyújt rá. Márpedig nyújt, tehát 10 ft osztalék lesz.
Tudja valamelyikőtök, hogy az április 16-i éves közgyűlést megelőzően mikor fogják / kell a napirendi pontokat közzé tenni? (értsd: mikor fog leghamarabb kiderülni, hogy fogunk-e osztalékról szavazni?)
A játszós 2k-t 462-ön szórtam ki a jelentés utáni napon, és 420-on akartam visszavenni, de ma mondtam megy ez még lejjebb is, hát megszívtam. Konzummal párban erősködnek, itt lesz vmi bejelentés?
Nézegettem a napos grafikont és az alapján az elmúlt napok kereskedése megerősít téged: bullish deliberation rajzolódik ki, ami egyértelmű felfelé irányt jelent - ma ez bekövetkezni is látszik. Hurrá!
Lehet, hogy orbitális, de itt még csak most indul a sztori a Telekom a 25 Ft-os osztalékon kívül egy posvány. Nem csoda, hogy szinte semmi nem történik a részvénnyel. Évek óta csücsülnek a rengeteg pénzen mert fosnak, hogy mi lesz ekkor meg akkor. A legtöbb papírral pár hónap (akár nap) alatt megkeresheted azt a pénzt amiért a telekom részvényesek benne ülnek 1 évig.
CIG Pannónia