Igy osszejottunk itt ma este akkor tippeljunk holnapra ti mit vartok :-) emelkedunk tovabb mondjuk 320-25ft koze esetleg a kov fibo szint fole 335ft+ vagy nem lesz itt a vevo es esetleg vissza 305ft-ra
Egyébként ezt a forintozós dumàt jellemzően olyanok mondjàk, mint én. Azért vagyok inkàbb swinges, mint daytrader, mert azt kevesen tudjàk jól csinàlni.
Amirol nem beszeleunk en tegnap este megneztem az 1 evvel ezelotti napi forgalmakat mit mondjak szinte jelentektelenek voltak. Most mit latunk egyre novekvo forgalom es kereskedheto a papir ez is egy jo jel remeljuk igy is marad.
A Cig meg kormanykozeli az MKB meg megkozelebb hozta, ez van:-) mondjam tovabb az arfolyam is a helyere kerul lehet nem 2 honap alatt de mar lathatjuk,hogy valami alakul.
Szerintem meg ugyes broki vetelek vannak a sok pancser meg vegignezni hogy egyre magasabbra no a cigpannonia ara s a vegen ugy jartok mint en az opimussal 200 on mind eladtam 600 on meg mar ugy vennem! :)
mondjuk ahogy megvette 320-22-öt már töltötték is fel, mint a hurkát és 322-ből csináltak 310-12-öt, inkább 310-et 320-ból, az nagyon sok...10 ft borítás....
tény,hogy a funda és vele együtt a cég jövőképe pozitív. de a kereskedését figyelve,brutál eladó van a papír piacán. mai nap folyamán még erösebb volt ,mint a múltkori felhúzásnál. abban igazad van ,hogy a papirnak már 500 ft on kellene lennie,de azért nincs,mert mindig itt van az eladó.
ez a válasza: Birom mikor jönnek a fundával, meg a fejlődés lehetőségével, arra a válaszom a Teló, minden idők legjobbját produkálta idén és 470, ne jöjjön nekem senki azzal hogy 100 millával többet fejlődött valami, mert köze sincs itt már semminek semmihez. A Telónak csak az ingatlanjai érnek 550 ft per papírt
CIG Pannónia