Pentekig 330ft+ koruli zaro kore varom,novekvo forgalom lesz a heten szvsz.Lathato volt,hogy nem engedik vissza 300ft ala itt oldalazik es innen lesz egy kitores.
Szepen szintenkent szedik ki a turelmetlenektol, magasabb zarok, az alapoknak szep hozamok, jo lesz ez sracok nagyon, nekem 2 ev meg a tbszen addig raerek. De a jovo evi kozgyulesig benne lesz az 500.
Vannak elkepzeleseim,hogyan lehetne itt jelentos arfolyamemelkedest elerni de mivel en csak egy egyszeru kisbufi vagyok, gondolom a tulajdonosi kornek mar megvan a forgatokonyve a piaci hangulat adott hozza.
Helyere lesz teve az arfolyam a fo tulajdonosoknak is ez az erdeke.Ne felejtsuk el Bayer Jozsef szerepet a Mediaworks-Opus buliban ott volt vegeig a hatterben mikor az uzletet inteztek. Cig lesz a kovetkezo lesznek itt valtozasok szvsz.
Srv vasarlasok is indulni fognak 10millio db szerintem meg osztalek fizetes elott.Valamennyit venni fognak par millio db-ot szerintem.Van ra fedezet idei ev nagyon jo eddig.
Egy valami jó hogy 300ft felett maradtunk ami jónak tőnyik indulónak ! Kezdenek megszokni 300ft színtett ! Majd jövő héten remélem már elindul a várva várt vonat, és nehéz lesz rá már felszállni! Hajra CIG UP!
CIG Pannónia