Ez te vagy. Az emberek nagy többsége ha kijön a nagy bukóból, akkor eladja 0-ában vagy kis veszteséggel és megfogadja, hogy soha, de soha többet nem vesz bele. Most ez zajlik éppen.
Néha nekik is jól jön 50 millió és nem azt tervezik, h jó akkor 1800-nál zutty, mehet minden a levesbe.
Személyesen is ismerek olyasvalakit, aki 800 körül vett át nagytulajtól.
A 938-as jegyzők viszont még mindig szívesen szabadulnának tőle és még vannak is páran.
Ha jól tudom, a 200-400 Ft-os részvények a tulajoké és a cégvezetőké zömében.
(lehet, hogy rosszul tudom ?)
Namármost... ha ők eladják a részvényeiket (mert mekkora business 880-on kiszórni), akkor elvesztik a szavazati jogukat vagy annak egy részét.
A másik pedig: miért adná el valaki 880-on, ha esetleg eladhatja egy év múlva 1800-on is ?
Gondolom, nekik sem a gázszámlára kell a pénz, ráérnek.
Tekintettel a tulajdonosi struktúrára, én pozitív jelnek vélem ezeket az átkötéseket. Persze lehet, h valaki csak átvezette egyik számlájáról a másikra.
Mint tudjuk nagyon sok a 200-400 forinton jegyzett részvények száma, sőt a 0 Ft-os is. Most ezekből kiszórni még buli ezeken a szinteken is, úgyis marad még bőven. A leglényegesebb, hogy valaki vett 40e db-ot vagyis tudhat valamit. Akitől ezt átkötötte, az nem sz@rral gurigázik, meg valszeg ő sem, láthatott már karón varjút.
A papír megítélése még mindig fos, én hiszek benne, hogy egy ilyen komoly management, a tőzsdepápa Járai Zsigmonddal az élen, nem akarja lejáratni magát.
Gabor, a tőzsde már csak ilyen. :-)
Egyszer le, máskor fel.
A vételt nem bántam meg, csak várhattam volna még egy kicsit. De majd 1000 fölött nem lesz jelentősége ennek a 10-20 Ft-nak.
Épp akartam kérdezni...mert én is láttam.
Ne tarts ostobának, de nem értem/tudom, hogy ezek az átkötések mire jók ? És miért pozitív jelentőséggel bírnak ?
Egyetértünk..A barca ellen ez az egy megoldás van.Ezt a murinnyó már a chelseenél megalkotta(habár az még támadóbb volt).A reállal megpróbált egy meccs erejéig játszani..aztán kaptak egy ötöst.Most játszatja ezt a stílust.Régen azért jó volt megnézni egy ilyen rangadót..szép foci,gólok..bárki is nyert..egy ünnep volt.Most meg..harmadik meccse szenved mindenki..csak a rugdosódás miatt nem alszik be az ember rajta.
Tehát..mi legyen.Eredményes unalom..vagy néző(elvégre csak mi miattunk van ez a játék)csalogató szép játék..
..és még egy apróság.Azért aki végig kiséri a portugál szaki útját..aki mellesleg kiváló edző..az láthatja,hogy folyamatosan ócsárolja a bírókat,a körülményeket..és ehhez nem kellet a barca sem ellenfélnek..
Értem amit mondasz, de láthattad egy hete szerdán, hogy bizony nem megy az elporolás a bunkerfoci ellen. Ez az a stílus ami nem megy a Barcának, ha valaki elkezd az ő szájuk íze szerint játszani akkor kikap 6-2-re. Ezzel lehet őket megverni, így lehet egy teljesen kiegyenlített meccset játszani (ami a helyzeteket illeti).
fúú..ez szép volt..A neved aztán tényleg nem kellett volna..de akkor legyen Baranyai József..
..és akkor félre értettél..A reál kicsinyítem..a mostanit..mert igaz,hogy Barca fan vagyok(imádom a tili-tolis támadó focit),de azért ha nem épp a kedvenceim útjában állt,akkor szurkoltam nekik(kupák)..Csakhogy ez a játék számomra szánalmas..Egy reál veszítsen emelt fővel,de szép játékkal..és győzni akarással.Az viszont,hogy kimegyünk bunkerfocit játszani nagyon nem szimpatikus..Természetesen a kiállítás(ami nem volt jogos) eldöntötte a meccset..sajnálom én is..mert jobb lett volna,ha egyenlő létszámmal poroljuk el őket...Viszont örülök,hogy nem egy ilyen játékstílus nyert.Persze én elfogult vagyok..de ha egy kicsit elbeszélgetsz semleges szurkolókkal,ők is hasonlóan látják..
Mindegy, remélem a visszavágón mi is megkapjuk az esélyt 1 félidőn keresztül, hogy 10 ember ellen játszhassunk és akkor győzzön a jobbik.
A CIG pedig mais csoroghat egy picit.
CIG Pannónia