Hm, hát lehet. Ha az nincs, akkor lehet, h tényleg kihúzza egy null-null-lal a real.
Otthon.
Hét védővel.
A támadás gyak-lag tökéletes feladásával.
Egy real madrid.
Lehet.
Abban azonban kb. biztos vagyok, h ha a real tili-tolizna úgy (na és olyan unalmasan, h rendre rugdosna 2-3-4 gólokat), mint a barca, sokkal jobban tetszene neked ez a módi.:)
(amúgy én egyiknek sem drukkolok, csak azért ami szép és élvezhető az az, ami meg csúnya, játékölő és unalmas az meg az. már sztem.)
Személyeskedni nagyon egyszerű fórumokban, álnév alatt HIM!
Az oldalra passzolgatós tili-toli játék meg nekem kva unalmas. Tegnap kapott egy jogtalan kiállítást a Barca (nagybetűvel, mert nem vok paraszt) és emiatt nyert. Ennyi.
A reál(csupa kis betűvel) három meccs óta rugdosódva védekezik..ebből kétszer hazai pályán..10 emberrel...emellett érződik a múrinnyó hatás,mivel idáig végig hisztizték az összes meccset..Az 5:0-ra visszaemlékezve,még gusztustalanul szét is rúgták a katalánokat..csak a szerencsén múlott,hogy Messi még játszik.
Van igazság abban,hogy azt a parasztot nem kellett volna kiállítani,de ez van..Ez az ember már letett a bunkóság oltárára(Getafe ellen),amiért előítélettel lehetnek vele szemben.
Örülök,hogy a támadó, és játékos foci(mégha ezt a romboló madrid ellen nem is lehetett játszani) győzött.
A madridisták meg a bíró helyett magukba nézhetnének..Catanaccó????..egy reáltól??
És mit szoktál te meg??
..mert hogy emlegetsz itt bizonyos Inter meccst..Csak egy nagyon picit elfelejtkezünk a lesgólról..meg a két meg nem adott barca golról...Mert azok már törlődtek..ugyanis ők nem sírták tele a sajtót,hogy ezért estek ki..
Én is. Bár most már nem annyira mosolygok őszintén, de nem vészes.
Csak a Rába tapasztalataim miatt szorongok kissé, nehogy megismétlődjön a múlt ! :-(
Milyen klassz kis nyugodt, higgadt topik ez !
Az biztos, hogy itt nem töri ki a frász az ember lányát a pánikkeltő hozzászólásoktól ! :-)
Mindenki tart mindent ?
Üdv Boavista. Tegnap kvára nem ért pirosat a Pepe belépője. Ott el is úszott az egész. 2009 Chelsea, 2010 Inter, most meg mi az elődöntőben. Mindig megkapják a bírói segítséget.
Na ennyit az offról.
Amíg nincs vevő, addig elcsordogálhat 870 felé addig érdemes gyűjteni egy kicsit.
Két hónap nem olyan sok ! :-)
Jó ötlet, amit olvastam (bocs, most nemtom hirtelen, melyik fiú írta).
Legyen egy standard pakk és legyen egy, amivel ki-be ugrálsz.
Én is ezt csinálom.
Az egyikre beállítottam egy eladást, mert bármikor ugorhat egyet, mint egy bakkecske... és akkor elviszik ! :-)
Aztán ha visszajön, visszaveszem.
Megfogadom:)
Azzal a különbséggel, hogy nekem egy pakkom van amit nem piszkálok:) Annyi pénzem azért nincs, hogy még a CIG-ből kettőt csináljak. Az OTI-tól sem tudok egyenlőre szabadulni... de szép is lenne abból a 6800:)
Üdv, Jose:-) Ahogy látom megérkeztünk az egyensúlyi árhoz, innen akkor mozdul, ha vmi hír jön, legközelebb talán az Equilor elemzése és célárfolyam emelése várható..
Gondolkodj az eladók fejével! Sokan becsapva érzik magukat, ők most örülnek a, hogy végre a pénzüknél vannak, soha többé CIG, most vagy soha kiszállnak. Másoknak elég egy 10%, ez a csoport 1000 körül for realizálni.
Amennyiben megvan nyáron az A kategória és sikerül a Járaiéknak elsütni pár alapnak, akkor nagy terek nyílnának meg. Lefelé nem nagyon várnám, mert azt valszeg nagyobb tulaj okozná, ez pedig most nem érdekük, hogy gagyit csináljanak a papírból.
Jelenleg még a KEG-ben is többen hisznek, ami egy bakterházból és egy konténerből áll (saját szememmel láttam), nagyon az elején vagyunk a történetnek, szvsz legyen egy pakkod amit nem piszkálsz, egy másik pedig amivel ki-be ugrálsz.
CIG Pannónia