"a CIG jövője a Fidesz jövőjétől függ"
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de írja már le nekem valaki, hogy eddig milyen előnye volt a Cig-nek a Fideszből. És milyen hátránya lesz ha mondjuk megromlik a narancs.
Még az adózást sem sikerült elkerülniük, emlékezzetek a "lex járai" néven elhíresült nevetséges ellen propaganda szövegre. Ok van összefüggés, de a hasznuk?
"...Eddig kedveltem ezt a részvényt, de ami mostanság folyik Cig-berkekben, az kissé visszataszító..."
Hát igen, ameddig az ember valamiképpen a bennfentesekkel együtt tud mozogni, addig bármilyen részvényt lehet "kedvelni". Az igazi probléma ott van, hogy jelenleg egyetlen olyan részvény sincs a BÉT-en, amit ne bennfentes mutyik alapján mozgatnának, leginkább politikai alkuk folyományaként. A BÉT-tel kapcsolatban mindent el kell felejteni, amit eddig tanultál a tőzsdéről. A magyar parketten sem a funda, sem a TA nem számít többé. Konkrétan a CIG jövője a Fidesz jövőjétől függ. Kereskedj ügyesen!! :-)))
Bezonyám ! :-)
Példamutató dolgozó réteg, megfelelő adózási morállal. Így kell ezt gyerekek.
Nem görcsölni napi 8 órát a melóhelyen röhejes pénzekért.
Jógaoktatóm is szokta mindig mondani: nem munkahely kell, hanem gazdag férj ! :-))))
Jose, ok... de most nem tudok rájönni, milyen cél vezérelheti, hogy beteszi ezt az iszonyat mennyiséget eladásra...
Még ha vételre buzdítana ilyen tétellel, de ezzel mit sugall ?
56 Ft-os áron adta el ?
Ez nem valami elírás ? Bár ha 0 Ft-ot fizetett érte, akkor 56x-os haszonkulccsal dolgozik mukikám. :-)
Jó társulat ez a Brokernettel együtt.:-((
Eddig kedveltem ezt a részvényt, de ami mostanság folyik Cig-berkekben, az kissé visszataszító.
CIG Pannónia