Megvolt a folytatás is a mai napon :
ma, 14:28
előzmény: #21476 Kisalfoldi_befekteto
Megy a szenvedés hetek óta :) Lassan
véget ér az a korszak , ahol a grafikon rajzolásával beültethetőek az
emberek , szvsz ... Idő kérdése , hogy mikor indul délnek ... , lehet hogy már a hét folyamán 3xx lesz az ára ! 61
1 , mindössze egy darabbal rajzolták tovább .........
A körülmények , a befektetők csalódottsága és kijózanodása, a törvényi változások negatív hatásai , valamint az elbaltázott állományok egyenes következménye lesz , hogy a piac helyére teszi az árazást , ami tudom hogy fájni fog :)
Megy a szenvedés hetek óta :) Lassan véget ér az a korszak , ahol a grafikon rajzolásával beültethetőek az emberek , szvsz ... Idő kérdése , hogy mikor indul délnek ... , lehet hogy már a hét folyamán 3xx lesz az ára !
Másik CIG topikba nem írhatok(úgysem vagyok hívő) mert valakit nagyon megsérthettem(talán egy PF-es emberkét...van is egy erős tippem) a tegnap esti kétsoros hozzászólásommal. El is tüntette a drága. Viszont! Ez azt jelenti, hogy telibe találtam. Xar lehet így élni... szánalmas és gyerekes. Aggodalomra persze semmi ok mert úgysem történik a CIG-nél semmi olyan amiről érdemes lenne írni.
Csorda szellem persze...Miért gondolod hogy egy olyan országban ahol ilyen politikusok vannak és tartósanhatalomban maradhatnak a nép között számos felvilágosult lenne..pláne hogy ITT is marad...???No nem a Fideszre gondolok csak éppen a politikusok jelentös részére...?Persze felháborodásod jogos Magyar vagyok ITT élek s én is Sokszor naivan csak remélek.tudod : A remény Hal meg utoljára...-)
MKB-Pannónia: a nemzetközi helyzet fokozódik : Utolsó bekezdés : """ Ebből kifolyólag érdemben csökkenteni érdemes a kockázatos eszközök
súlyát. Ennek jegyében a korábban felülsúlyra ajánlott amerikai
technológiai papírok és a kevésbé eladósodott hazai, illetve fejlődő
piaci részvények, kötvények súlyát ajánlott csökkenteni." Ezért nincs komoly vevő már második hete ...... A mai window dressing sem mozgatta meg az árfolyamot ( kat ) ez elárul mindent :)
Kiárazódik a csordaszellem :) Látható , hogy boldog-boldogtalan vette ész nélkül , 80-as RSI fölött is : https://www.tradingview.com/x/6Po2Ytki Nem mindig jó a csorda szellem , ezt a legnagyobbak már régen tudják : Warren B. idézet : "A legtöbb ember akkor kezd
el igazán érdeklődni a részvények iránt, amikor mások is érdeklődnek
irántuk. Viszont a helyes időpont épp akkor van, amikor nincs érdeklődő.
Az ember nem vásárolhatja ugyanazt mint mindenki más, pláne ha még
sikeres is akar lenni a vételével."
CIG Pannónia