Gondolom nekem szólt :) De mikor atl- re ment akkor én ezt láttam benne, vannak eltérő kereskesési stratégiák ez van! A lényeg hogy profitot tudjunk realizálni és persze a veszteséget elviselni ha úgy alakul :)
Nagy itt a tájékozatlanság, ahogy látom a kommenteket.
Egy részvény nem azért emelkedik mert "alakzat van". Azért emelkedik mert a nyereséges üzleti eredményéből van "esély" osztalékra félre rakni. Itt van.
HÁT NÉZD APUCI ÉN SZÓTFOGADOK NEKED,MERT BIZTOS TANULHATOK IS VALAMI NEM SZEMÉLYESKEDŐT TŐLED.SZÍVESEN VÁROM NAGY BETŰS NAGYRAÉRTÉKELHETŐ CIG-GEL ÖSSZEFÜGGŐ HOZZÁSZÓLÁSODAT.NYILVÁN NEM VAGY SEM CIG SEM APP PÁRTI,DE AZ A TE GONDOD.
Szia,
tök jó hogy ennyire lelkes vagy több topikban is, de egyrészt nem kell mindent szóvá tenni, mert másnak is van szeme. Ha emelkedik, nem azért fog, mert feldumálod. Vegyél ha akarsz, és szurkolj csendben! Másrészt nem kell a shift billentyűt se állandóan lenyomva tartani írás közben, ha érdemes, enélkül is elolvassák, ha nem, akkor ezzel se.
Hát benne lehet ez is, én akkor vettem sokat mikor múlt év végén dupla aljat láttam a grafikonba.Abból gondoltam hogy emelkedés lessz, 230 ig illene elmennie 1 éven belűl vagy hamarabb :)
AZÉRT IS GONDOLOM HOGY NAGY TÉTELES VEVŐ VAN MERT AKÁR FELVÁSÁROLHATJÁK A CIGET,MOSTANSÁG AKADNAK HASONLÓ AKVIZÍCIÓK EURÓPÁBAN.ELEMZŐK IS MONDOGATJÁK MINT LEHETSÉGES SZTORIT.AZ AJÁNLAT MEG 250 ALATT NEM VALÓSZÍNŰ.MINDENESETRE SOK RÉSZVÉNY VAN KINT KÖZKÉZEN
CIG Pannónia