TÖBBNYIRE KORÁN ADSZ EL SZVSZ.ES KISEBB PAKKAL JÁTSZOL.NEM ÉRTEM MIÉRT EZ A SIETSÉG-NYUGI BIZZÁL A JÓ VÉTELEKBEN NINCS KRACK A LÁTHATÁRON.A JÓ VÉTEL MEGÉRDEMLI A TISZTES NYERŐT.
gondolkodtam én is,hogy várok vele ha mgindul és átviszi e a 180 ft ot,de így ha esetleg megindul és a 180 ft ról ismét lefordul van 6-7 ft om eladásra....
Továbbra se keverjük a szezont a fazonnal. te azt írtad, hogy milyen jó az MKB jelentése és ez mennyire jó, mert jó befektetés volt ez a CIG-nek. Én erre elmondtam, hogy nem a CIG a tulajdonos, hanem a CIG által tulajdonolt alapkezelő által kezelt nyugdíjpénztár, tehát ha az MKB értéke megtízszereződik abból a CIG részvényeseinek semmi haszna nem lesz. Ez tény. Kb az a helyzet mint a ami a konzumnál /lesz ha megtörténik a híres hunguest tranzakció/
Namost viszont. Az MKB mint ponteciális értékesítési pont szereplése majdnem teljesen független az MKB értékének alakulásától. Viszont nyilván a CIG-nek kell értékesítési lehetőség és valamikor egy figyelős cikkben meg is szellőztették hogy valami mkb-s tranzakció LESZ majd a CIG és az MKB Biztosító közt, gondolom megveszik, ez nyilván segítheti a mérethatékonyságot. Viszont ez egy teljesen más tészta
Nem. A cig nem tulajdonos az MKB-ban. A Pannónia nyugdijpenztar a tulajdonos. A cig-re semmilyen hatása nincs az MKB esetleges jövőbeni arfolyamalakulasa
Ne keverjük a szezont a fazonnal
CIG Pannónia