Több papírnak hasonló a grafikonja jelenleg erre már én is felfigyeltem, ez a "vírus hatás" valszeg. Az 5 hónapos lejtmenet amiről írsz, ott meg lehet átrendeződés is volt, kivették az emberek a rv-ből a pénzt bukóban vagy nem bukóban, átment kp-be MÁK-ba nem néztem most utána, de néha kutakodom az MNB oldalán.
"Elrontottam", mert megfogadtam még tavaly, hogy Q4 GYJ-ig nem veszek. Aztán az élet rávitt és amikor 23xx volt nem adtam el, mert az OMW olyan Q4-et pubikált, amitől a mocskos spekuláns vénám arra buzdított, hogy mi van, ha a MOL is meglepetést jelent...Szóval nekem már van, de ha lesz még egy leszúrás, akkor 2100 alatt bővítek folyamatosan.
Hűha ha én azt tudnám. Azt hiszem én vagyok a "legilletéktelenebb", hogy ilyen kérdésre válaszoljak. Mivel az emelkedéseket zuhanás szokta követni biztos, hogy lesz esés csak a mikor a kérdés. Szerintem amíg a vakcinák adják a "reményt" addig jók vagyunk. A gond akkor lesz amikor már a vakcinákkal sem lehet megállítani a lufik fújását, mert akkor fog nagyot szólni és ha szól, akkor szaladni kell és vinni amit kézben lehet fogni. No majd akkor kiderül, hogy mire mennek a coinokkal.:)))
Én ezt már láttam máshol is és azért nem reagáltam, mert nagyon sok minden van rajta és egy kicsit nekem ez sok info, meghaladja a képességeimet. MOL-t én is nézem, de most nem nagyon néz ki jól és az a kérdés, hogy az 1-es Fibo megfogja e.Közeleg a halálkereszt is valamikor, tehát most részemről csak mozi és jó lenne az alján elkapni. úgy látom a régi csatornát el lehet dobni, mert valószínű egy új fog épülni. https://invst.ly/txn4b
Sziasztok, Ezt még hétvégén csináltam OTP és MOL vonatkozásában, azóta "kaptunk" választ sok mindenre, de érdekelne a véleményetek, hogy merre tovább, ill. hogy Nektek mi jön ki célárnak, fordulónak stb.Előre is köszi az észrevételeket! Alex_001 szombat, 22:48Előzmény: #48303 longforever#48308 És ahogy ígértem, ide is megosztom a MOL-OTP gondolataimat megvitatásra: http://keptarhely.eu/view.php?file=20210220v02v123uw.jpeg Várom a kritikát, meglátást, egyezést, alternatívát :)
Emberem “éppen jó áron van de sokára megy majd sokat, E kép alapján nem venném meg!májusban lehetne belőle már valami, annyiból jó, hogy közel a támasz” Na lassuk ki nyer majd!
Szerintem nem ez volt az alja és van még idő bőven a szabadságból, addug össze lehet szedni a papírokat a remegő kezüektől. Aztán ha vége a nyaralásnak indulhat az újabb kör felfelé.:)))
Chartok topikja