Mivel napközben már el tudom érni az investiget, így okafogyottá vált számomra a chartok feltétele. Ezért úgy döntöttem, hogy a jövőben csak kérésre fogok chartot feltenni ha egyáltalán lesz ilyen.:((
4IG: https://invst.ly/tzhf7 Az oldalazós csatornát egy enyhe emelkedő csatornára rajzoltam át, ezzel megadva a bizalmat a papírnak és bízva a jó jelentés okozta emelkedésben. Úgy néz ki, hogy MA50 még nem nagyon akar MA200 felé fordulni, tehát a halálkereszt egy kicsit még prolongálódik. Felső Bolli szalag felé mozog egy jó jelentés kirepíthetné akár még a csatornából is és 660 fölé kerülve a 700 feletti támaszt ostromolhatná. No majd meglátjuk mi lesz.:))
Igen, független minősítőkkel megnézették, hogy alkalmasak-e az MNB kötvényprogramjára és az eredmény pozitív lett. S.Mária tűzhöz közelisége pedig köztudott.
Húú, nagyon nem vagyok képben ezzel a céggel, soha nem is kereskedtem vele, de még csak az árfolyamára sem néztem rá. Nekem fontos, hogy ne csak TA, nem funda alapon is nézzem a céget, pénzügyi mutatók, lehetőségek stb., tehát sokkal kevesebb papírral mozgok, de azokkal próbálok képben lenni. Ha azt mondod, hogy nézzem át, mert lehet benne fantázia, akkor beleásom maga, de így hülyeséget nem akarok írni és bárkit is félrevezetni.
Kis BIF mindig jó! Főleg ha visszatérne az emelkedő sávjába :) Nem kéne nagy vétel hozzá, egyelőre viszont még nincs ilyen szándék. Na majd egy hír visszarepíti!
Hát eleve rosszul írtam: le kör :)... Most én sem tudom mi legyen, bővítsek már most vagy várjak még, olyan "középen" áll minden... A tartós emelkedéshez több kell(ene), de ha lefele megyünk ahhoz is. Jobb lenne, ha megcsinálnánk lefele, amit kell és onnan nyugodtabban tudnánk emelkedni. A május 5-ei OTP GYJ-t még várom, szerintem ha más nem, onnan indulhat a parádé, de ez már tényleg csak spekuláció. :)
Hát ez egy hosszabb távú visszatekintés lett volna és furcsa anomáliákra próbáltam felhívni a figyelmet, ill. a most tapasztalható MOL/OTP együtt mozgásról (csak nézzük meg a mai napot). Más szektor, más 2020-as funda alapok, más kitettség stb. mégis kopra együtt mozognak pár hete/hónapja. Aha...persze... Én még vártam/várok egy lekört (lehet meg is volt?), aztán viszont jöhet egy újabb emelkedés. Ez a saját véleményem, de a "vírus hatás" kicsit olyan nekem, mintha "magától" váltana irányt egyszer csak. Szóval itt (is) a nagyok mozgását kell lekövetni, csak sok a bizonytalan tényező. Hát visszaolvasva, amit írtam se eleje, se vége :)...
Chartok topikja