én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Nem, ez nem hülyeség, a hosszútávú trendet alját pontosan belőni nagyon nehéz, viszon az angolok most nyitottak 11-kor, az amik 15-kor, azonkívül határidő kifutás is van az olajban, a héten a brent jövő héten a crude ez is sokmindent befolyásol.
Ez lehetne egy féléves ciklus is, hiszen 1-2 hónapon belül ténylegesen kamatemelést várnak az USA-ban.
Tehát fel lehetünk készülve egy az év végéig tartó dollár erősödésre, az arany és az olaj gyengélkedésére.
A részvénypiacon viszont nem hiszem, hogy egyértelműen bull trendet fog csinálni. Talán jövő év elejére ...
Szerinted az nem lehet, hogy az a 110 (támasz?) kicsit
odébbment 112-re?:-))
Mert - ha jól számolom - az elmúlt 2 napban kb. ötödszörre jön vissza 113 alól gyakorlatilag azonnal. Miközben a dollár...
Vagy ez hülyeség.
Mégegyszer érdeklődöm azoktól, akik nálam jobban átlátják a folyamatokat:
A dollár 1 napja tartó újbóli erősödése a tegnapi gyenge USA inflációs jelentésnek köszönhető ?
Köszönöm.
Certifikátok