én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
nekem nem spórolt! Ezt az összeget már másodjára nem tudtam eladni, mert az árfolyam mindig a nap végén kedvező nekem, a nap elején már visszavásárolnám de így nem tudom. Több tízezertől estem így el. Mire mi kinyitunk addigra mindig lent van a Stochastic, az árfolyamban pedig némi oldalazás van....ugyanazzal nyitunk és zárunk minden nap...én a közte lévő rész szeretném kihasználni de így nem tudom...:((
Olaj törte a támaszt, KO. Viszont ezzel táptajt nyer az elindult korrekció, eur/usd is bullos usdjpy-t most nem szabad nézni a japán kormányválság miatt. Holnap én longokat keresek, ma vettem is egy kis OTP-t.
a francokat.
holnapra min 113 az olaj mire el lehet kezdeni kereskedni vele itthon. ha valamelyik shortos 111nél ki akart szállni 16:20-kor baszhatta.
ezt a különbözetet ki fogja kifizetni?
Az igazság az, hogy DAX Long, ami még mindig emelkedik, tehát pozitiv Gap-nél csak jót tett velem az Erste.
DE...mint írtam korábban ezekben a vérzivataros időkben szeretem lezárni, ha megtermelte a tervezett arányt, mert jártam már úgy hogy másnapra negatívban voltunk mire megint a mi részlegünk is kinyitott. Olyankor gyakorlatilag már venni szeretnék újból..:). Na szóval nagy gond nincs, ha az éjszaka nem történik valami svindli. De remélem olvasták akiknek szólta ezért nyomtam meg a hangvételt.
Certifikátok