én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Az aranyat sem akarják még megunni. Szivatós egy cucc,ma is jött a para megrántották az aranyat, belenyúltam hogy úgyse tart sokáig az ijedtség és megy vissza. A para el is múlt, akkor meg arra húzták tovább hogy jó a hangulat. Tiszta van rajta sapka, nincs rajta sapka.
na ez az, mikor a hóhért akasztják
már tegnap bölcsen kiszórtam az összes olalylongot és tegnap után ma is jól betankoltam TS25-ből
alig 2800 az átlagom
basszusgitár:-(
Arany shortot nézegetem lassan. Úgy néz ki éledezik usa gazdaság. Ha kifut a QE, akkor nem lesz mi fújja az arany rallit, mellette iszonyat nagy speki poziciók vannak benne. Ha ez egyszer elindul le, simán úgy jár majd mint az olaj 2008-ban. Csak el kéne találni a jó beszállási pontot :)
az első félóra a szabadedzés ideje,de ekkor is csak a bespájz, a tartás meg a kitárazás választható
és szamárvezető nélkül lehet (de nem kell)dönteni :-)
kérem szépen az erste egy nagy büdös vicc! amit "árjegyzés" néven művel...
a kereskedés 20perce elindult és nincs árjegyző néhány insturmentumban még mindig.
Certifikátok