én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Akkor,hogy mindenkit 1 picit megnyugtassak elmesélem az elmúlt 1 hetemet:
DS12 vét 1310( tökéletes), elad hosszú vergődés után 1318, másnap 1740 (+38%).
DS12 vét 1222 (tökéletes), elad 1278-1262, másnap 1630 (+33%).
Eurhufs11 vét 171, elad (órákig a kutyának nem kellett) 175, másnap 200-on kapkodták (17%).
Eurbundl09 vétre beáll, amikor legjobb vevő lettem az árf ugrott 20%-ot, köv kör ua. árf ugrott 10 %-ot, zárás előtt megkaptam, néhány forinton múlt, h. zárjam +-ba, az árjegyző a záráskor csak ebben tünt el. Holnapra valószínűsítek egy kiütést (-30%).
És ez 1 átlagos 7.
tegnap kellett volna kiszállni 1590-nél (kis nyerőben), akkor ma nem lett volna az ember annyira közönyös, hogy úgy is beesik! Most meg benyeljük a békát mert akár még ki is üthetik a certit!!! Ebbe a nagy lufiba (örömködnek ezerrel), ami biztos majd befog zugni......egyszer!
Én még bírom cérnával a dax ts 12-t, de ha forgalommal megy 6800 fölé, muszáj lesz dobni:-( Okos csippentés volt, jah. Zakózik Kína, erre ez meg megy fel, pedig kicsit túlvett.
okosan belecsippentettem :-(
már megint akkor várom felfelé ezt a sz@rt, mikor lefelé konyul...
de legalább a daxshort nem nyomaszt tovább, most már felcsinálhatják 7000-ig , talán ott fordul
Mi történt reggel óta, hogy megfordult a világ!
Ennyire felakarják húzni 7000-re a daxit!?
Én meg a reggeli esés után abban bíztam du megsem áll 6600-ig!!!
Hát ezt nem kaptam el!
Certifikátok