én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Az Ersténél eddig bármit reklamáltam, még soha nem volt kielégítő megoldás a problémára (esetleg kárra). Általában egy "elnézést kérünk"-kel megoldják.
A programjukkal nem tudok a teljes saját pénzemmel megbízást feladni, mert a program rosszul van beállítva. Írtam mailt: rizsa duma volt a válasz. Beszéltem velük telefonon: azt mondták, hogy ez így van és kész, a problémát jelezték a vezetés felé, ha ők úgy látják jónak, hogy a saját összes pénzemért vásárolhatok, akkor majd néhány hónap átfutási idővel módosítják a programot. Ez a probléma nem csak nálam létezik csak sokan nem is veszik észre. Én is csak most a olaj certi nagyobb áresésénél vettem észre, és téptem a hajam.
na szal nem tudják mikor jönnek vissza, bécsben szurtak el valamit nem itthon álitolag monnyuk letojom mert engem nem érdekel kicseszte el csak azt hogy nem tudják teljesiteni amit vállaltak.... De beigértek egy olyat hogy ha bizonyitani tudod mekkora kár ért amiért ők nem tudták biztositani az árjegyzést akkor elképzelhető hangsúlyozom elképzelhető hogy valamilyen féle- ami nem feltétlenül anyagi - kártéritéssel tudnak szolgállni.... monnyuk egy bögre, polo, kulcstaró, stb nyalánkság... az más kérdés hogy majd a valós zárás realizált veszteségéből hány ajándéküzlet raktárának bögrés, polos, kulcstartós polcát tudnánk feltölteni..... de ez is csak ELKÉPZELHETŐ..... Ezzel csak az a baj, hogy ha jelented a PSZÁFnak akkor ők 6hónapig vizsgálják majd adnak egy ejnyebejnye felszólitást a cimbiknek te meg futhacc a pénzed után, de ha esetleg kapnának valami birságot is -100000 huf- te attól sem kapnád vissza a pénzd.... huje madzsjarral monnyuk meg lehet csinálni.... ezé bécsben lerugnák a diri veséjét is... mi lett a jó kis megbizható balkinisztánunkból.... :(
csak próbálnék, de természetesen foglalt volt eddig.... most felvették.... hozzáállás majd ha müxik akkor ott ahol van a dax annak megfelelően jönnek vissza.... hát ha 7000lesz addigra akkor majd ott...........?????????
most épp tartom..... de vicces lesz ha pl 3000huffon lesz köv árjegyzés.....
Vezesse már ki a viharba az összes nyamvad certijeit ha nem képes az árjegyzésükre és tessék visszaadni az engedélyeiket ha nem tudnak valamit ugy csinálni ahogy kellene.... A dax elszáll a frászba az önök által jegyzet certiket pedig se venni se eladni nem lehet, ezt mégi hogy kondolják????
Certifikátok