én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
kíváncsivá tettél -
Akkor szerinted holnap nem csökkenek a készletek?
Ezt hadd kérdezzem meg mire alapozod?
Vagy azt akartad mondani
- ha holnap nem csökkenek a készletek, akkor... ?
Reggel a cafén én is hallgattam Szűcs Örkényt, szerintem jó dolgokat mond egyébként, szerintem azt nem tudhatta, hogy Paul Johnson felbeszéli a dollárt. illetve a piacokat... ezzel az olajnak reccs lesz...
Huirrikán térképet viszont érdemes nézni.
Én 3400 adtam el bukóba a shortomat, majd remek érzékkel 2160 longot megvettem amit eladtam 1750, majd visszavettem záróba 1800, most 1700 körül lehet megintnem vagyok ideges á, ülhetnék a shortomban nyugodtan, most meg imádkozom, hogy záróba húzzák fel egy kicsit.
Hát Feri ez is méreg rendesen. De ez a Q olaj olyan rulett, hogy csak na. Ma reggel is Cafén Örkény jól megmondta, hogy gyenge a dolcsi, hurrikánszezon van, és valami okos kijelentette, hogy 'egy hurrikánnyira vagyunk a 150-től', úgyhogy 150 bármikor.
Nekem olaj short certim 1700(!) Ft ról volt múlt hét előtt, lement 1300ig és végig futott rajtam, hogy megint lenullázom magam, és 1500on kidobtam, most 4100.
Certifikátok