én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
nem érdemes a csontot rágni a kamaton. Hozz egy jó döntést, ez a lényeg. Ma kb. 80 ezret realizáltam dax shorton (na jó, vagy 2 hete ültem benne), ez így egyelőre nekem elég. Örültem, hogy tegnap és ma stabil 20-as spreaddel mentek a dax certik. Lesem a következő beszállót, és nem rágódok a kamatokon.
A HUF-EUR-USD-problémát meg úgyse tudjuk megkerülni. Muzsikáltak volna úgy dicső kormányaink, hogy januártól ne Párkánynál kelljen €-t váltani.
Törölt felhasználó2008. 06. 27. 08:48
olajjal mi a helyzet ? most nem ralliznia kéne ?
nagyon megdermedt...
ez most akkro kitörik vagy mi van ?
Törölt felhasználó2008. 06. 27. 06:32
megvan köszönöm,sajna én is idáig jutottam.
a finanszirozási kamat sötét pont
Sorry, de lapozz vissza néhány napot, ezt a kérdést nemrég válaszolták meg a nagyok.
Törölt felhasználó2008. 06. 26. 21:50
sziasztok! egy kérdés a profikhoz:)
segitsetek légyszi,hogy számilhatom az adott termék árát,ha nem ismerem a finanszirozási kamatot? turbó certkről lévén szó.
Vagyis ha arra vagyok kiváncsi hogy pl: 150 usd-nél 235,88 eu/huf nál mennyi a turbó short oil certi ára hogy járok el?
köszi
Én az aranyat nézem.
Korábban mintha nem lettek volna ilyen 20-30 dolláros rángatások két perc alatt - mint az utóbbi időben többször is.
A dollár egy kicsit megy erre vagy arra, és máris rángatják az aranyat.
Ideges a piac ...
Érdekes, hogy több Dax Long kötés van, mint short.
Ebben a helyzetben én szerintem tovább esik.
És a dollár is a sáv tetejéhez van közelebb, ez is inkább a shortnak kedvez már.
Certifikátok