én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Nem akartam borzolni az idegeidet, balszerencse jelenleg nem áll - Dow lassan plusszban.
Ha egyébként a szerencse faktorra építünk, akkor már régen rossz.
Trendman, ne mondd azt, hogy "eljen a zuhanas", balszerencset hozol rank! A daxot most en is shortolom - hidd el, nem szivesen. Egy szükseges rossz, amit a börzianer kénytelen-kelletlen kihasznal.
Eljen az emelkedés!
Aki hétvégére nagyon gazdagnak akarja érezni magát az kösse föl a daxshort sertit vagy 20000-30000 hufra.... :DDD Az árjegyző tuti hagyni fogja és milyen jó lesz nézegetni a milliókat a számlán hétvégén.... :)))))
Hmmm ... ha kereskednek vele hétvégén is, akkor a tőzsdei oldalakon ezt nem követik.
Én úgy vettem észre, csak a 3 fő tőzsdei tömb aktivitása idején folyik az árupiacon is számottevő kereskedés. (ti. USA, Európa, Ázsia)
Certifikátok