én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Halló, halló, egy kérdés:
Valakinek, aki a japán gyertyákban otthon van ...
Mit jelenet a perc bontású grafikonon az adott piros vagy zöld gyertya hosszű alsó v. felső szára ? (Normál esetben azt jelentené, hogy egy adott időszak elején v.végén domináltak az eladók/vevők ... Na de, hogy kell ezt egy ilyen rövid távú grafikonon értelmezni ?)
Én besokalltam az olajat és most pihentetem.
Tervezem, hogy nyitok egy külön totyikot kifejezetten a --> Gyorsan változó instrumentumok <-- kereskedéséről.
Polo:
Inkább Bush és a Fed elnök tervezett beszédeinek időpontját töltsd le a netről.
Amcsik csüggnek rajta, mint bébi az anyatejen.
Figyi, reggel a DaxS értéke 4100 körül is volt, most meg 43xx.
Igaz közben a forint is gyengült.
Így nekem okésnak tűnik.
Ha mondjuk a tegnapi záróárhoz hasonlitom, az lehet csalóka is, mert lehet, hogy akár órákkal a tényleges certi zárás előtt kötötték az utolsó tranzakciót - és nem tudjuk az akkori tényleges Dax/Forint/Usd-Eur konstellációt.
:))))
szvsz számold ujra.... ha háromszoros lenne a tőkeáttétel akkor az azt jelenti hogy 4,5%ot kellett volna erősödjön minimum a dsc a 233as eurhuffal és a 6000es daxxal....
muhahahaaaa..... :DDDD emelkedett a dax long certi is????? :DDDDD
de komoly.... :DDD
kezd olyan filinje lennni ezeknek a hazai certiknek mint a jozsfevárosi piacon a gyufáskatujáknak... itt a piros hol a zöld..... :D
Lassan mi is kirhatnánk amit annó bécsben kiirtak az üzletekre csak forditva.................
Certikben mióta egyszeres a tőkeáttétel????? Annyit emelkedett a dax short certi mint amennyit esett a dax...
ERSTE???????????
Már nem is mer erre járni ujabban???? EGYSZERES TŐKEÁTTÉTEL LETT A DAXCERTIBEN????? SŐT MÉG EGYSZERES SE, MERT A HUF IS GYENGŰL LASSAN 2%-OT DE A MÁSFÉL MÁR MEG VAN, A DAX IS ESETT 1-1,5%OT A DAX SHORT CERTI MEG 1%OT EMELKEDETT CSAK??? LEGALÁBB AZ ÖTSZÖRÖS TÖKEÁTTÉTEL LENNE MEG.... AZ IS MINIMUM 7,5%OS ERÖSÖDÉS LENNE A DAS SHORT CERTIBEN....
Certifikátok