Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
BUX napi: Az új csúcs ellenére, látni némi momentum gyengülést, de amíg nem zár a trendvonal alá az index, addig komolyabb fordulat nem fog tudni bekövetkezni. Fordulós alakzat kialakulása is még várat magára, így a 68 750 még elérhető. Addig amíg az emelkedő swing mélypontok sorozata nem törik meg, addig szintén nem fog fordulni a görbe. A 67 000 alá zárás a napokban elindíthatna egy korrekciót. Ellenállások: 68 750; 71 875. Támaszok: 59 375; 56 250; 53 125; 50 000.
-Erste:-Naponta emelkedik új csúcsra a BUX index és a kedvező technikai kép alapján ez a viselkedés a következő napokban is fennmaradhat. Ellenállást a lélektani 70.000 pontos szint jelenthet. Kedvező, hogy a blue-chip papírok döntő többsége is mintha emelkedni akarna. Támaszt a múlt heti lokális mélypont jelent 66.344 pontnál.Támasz és ellenállás szintek
"Nem értem, hogy a Randomot miért volt érdemes a tulajoknak eladni" - . miért? Hát pénzért. Nekik nyilván megérte, az ügyfeleknek nem annyira... Amúgy a csávó már kétszer csinált egy ilyen platformot, és már kétszer adta el... Először a KBC vette meg, aztán meg az Erste...
Köszi! A szívás nekem a Random Capital megszűnése volt. Akkor a Hati nekem a kedvencem volt. Nem értem, hogy a Randomot miért volt érdemes a tulajoknak eladni, ez az Erste aplikáció a Random nyomában sincsen, olyan lassú, mitha papíron kézzel számolgatnák azt amit a PC-nek másodpercen belül küldeni kéne.
Szia! Volt ez a kamattartam 6000is év elején. Igen, év végére nulla lesz, most már 2200pontot csökkent idén már. Nagyjából jól halad le, egy baj van. Sem shortos, sem longos nrm tid keresni vele, mert január vége óta 1000pont +-500pontos sávban mozgott. Nagy szívás az egész. Ha év végéig emelkedik kb 1%ot Bux havonta, akkor is itt fog állni hati egyhelyben.. tekintve, hogy néha oldalazik, a kamattartam csökkenés miatt. Esésnél lehet előnye, vagy nagy meghúzásnál. Sajna szívás így. https://kepkuldes.com/image/TeRQ2q
Kedves Hathor topiknyitó! Nem tudom hogy jól emlékszem, de volt idő amikor a hatin negatív is volt a kamattartalom, és most is hasonlót lehet olvasni: "Korábban, magasabb kamatkörnyezet mellett akár 4-10%-os eltérés is volt a határidős ár és a BUX index között. A kamattartam a lejárathoz közeledve is csökken, míg a kifutáskor a határidős index és a BUX index árfolyama megegyezik." https://elemzeskozpont.hu/bux-hataridos-index-kereskedes-alapjai-peldak-kockazatok Nehéz ezt elképzelni decemberre a 4000--es magaslatok után.
a kurzus melletti cella mutatja az adat idejét, ez jelenleg 12:53-as, utolsó kötés pedig 13:26-os (a két adat egyébként ua. 17250/17250 ez téveszthetett meg)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!