Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Továbbra sincs haver, ezt kár minden nap kitárgyalni. Igen, nekem itt kollégák a többiek. Egy körben kereskedünk, ugyanazon termékekre. Ezzel Lujoskanak is válaszoltam.
Helo! Én itt vagyok! De látom csak velem foglalkozol megint hát ez is valami ! Meg a BUX +9% idén )) Köszi minden rendben nálam legalábbis , ma speki vétel RG 9005 (aukció), eladás 9170. Amugy meg kollegázni olyan embert aki fizikailag megfenyegetett mást, enyhén szólva is érdekes. Szétbarmol sok topicot őröjngve! Hát ez van! Nem vagyunk egyformák. Neked kollega, nekem egy idegbeteg troll!
Miért másokat hibáztatsz azért, amiért kitiltották? Ez olyan, mintha azt mondanád, h szegény szerencsétlen nem követtel el semmit és a csúnya gonosz fórumlakók tehetnek mindenről, ő ártatlan volt mindenben. Véletlenül sem tett ő semmit azért, h kitiltsák? Ha igen, akkor mire jó ez a mentegetés? Tegnap nem azt mondtad, h neked itt nincs haver? Ezzel inkább erősítesz rá arra a teóriára, h márpedig igenis van haver, akit ha kell bevédesz.
Jók ezek a semmit érő elemzések, és ezek a kamu támasz szintek is :0:))) ( Ne magadra értsd, arra gondoltam, aki naponta ilyen ökörségekkel jelenik meg ... Látható volt 10 óra előtt pár perccel, hogy ha eladói megbízások vannak, akkor nincs támasz !!! 1 percen belül úgy ment át az index mindkét támaszon, mint kés a vajon .... Sok sikert mindenkinek, majd még erre az írásra térjünk vissza : """ Kedvező, hogy a blue-chip papírok döntő többsége is mintha emelkedni akarna """ >>>>> mintha emelkedni akarna ......
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!