Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
havonta benézek ide és látom Hathor bármit mond kap x dislike-ot. Szálljatok le róla ! Mindenki tudja, hogy előbb-utóbb úgyis igaza lesz, mert egyszerűen a fák nem nőnek az égig. Felőlem annyit stuccoztok amennyit akartok, meg ne bánjátok.
én csak a 6-os matekot tudom, 3300 a kamat, hogy ebből hogy lesz decemberre 0-hoz közeli kamat az elképzelni sem tudom: https://elemzeskozpont.hu/bux-hataridos-index-kereskedes-alapjai-peldak-kockazatok Miért nem egyezik meg a határidős index és a BUX index?
Ha alaposan megvizsgáljuk a BUX határidős index kereskedését, akkor azt vehetjük észre, hogy a BUX
index és a határidős termék árfolyama között van egy minimális eltérés, ez az ún. kamattartam. Az
elméleti ára egy BUX határidős indexnek a lejáratig hátralevő kamattal megnövelt érték. Mivel jelenleg
alacsony a kamatkörnyezet, ezért az elméleti határidős ár és BUX index között nincs jelentős eltérés.
Korábban, magasabb kamatkörnyezet mellett akár 4-10%-os eltérés is volt a határidős ár és a BUX index
között. A kamattartam a lejárathoz közeledve is csökken, míg a kifutáskor a határidős index és a BUX
index árfolyama megegyezik. Fontos szempont, hogy az elméleti kamattartam nem mindig jelenik meg a
BUX határidős index árfolyamában
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!