Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
USA 5200at érdemes nézni.Kérdőjelet nem raktam oda, töri-e a nyakvonalat. https://kepkuldes.com/image/TWbNq7 Nyílván ha nem töri, arra is van gondolatom. Magamnsk rajzoltam, de hátha mást is érdekel
"napizásra talán jó, meg ki- beugrálásra." Akkor valamire lehet csak jo.. De csak szidod Na mindegy.. Ugorjunk. Ma esti gyertya érdekes lesz. Péntek hétvége előtt
Nem volt igazad! Én NEM elemzek chartokat, miért is mutogatnák olyat? Az, hogy másoknak az a szentgrál elfogadom. Nekem (és a többségnek) akik ilyennel nem foglalkoznak állandóan nem jelent semmit! Tévútra vissz, napizásra talán jó, meg ki- beugrálásra. Ezt el kellene fogadni!
Arra, mert trollmentes volt a topik. Pomperj nem volt troll. A trollkodas sajnos a Te provokálásod. Ő árfolyamot és chartot írt. Te is berakhatsz 100.000re mutato chartot, ettől nem leszel troll, ha nem jön be, akkor sem. A folyamatos, nincs chart, nincs ék, ATH van, emelkedes van, félőrültek vagytok meg ilyenek szerinzem trollabb, mint hogy valaki leírja esést vár és chartot rak mellé. Mondtam jöhet mindkettőbe a felfele mutató chart nyugodtan
Ezt már lezongoráztuk párszor az OTP trollmentesbe. Pomperj ide vagy oda, mentek a kitiltások, de minek, sokakban sebet ejtett. Az lezárult 14800 ft körül. Ilyen a tőzsde! Válaszolt! Legalábbis a következő nagy válságig, ami lesz persze, De csak erre kelni és feküdni értelmetlen, Az élet szép és rövid.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!