Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Másik része a dolognak, h azt írod KÖZKÍVÁNATRA. Valószínű nem ok nélkül törlik házirend megsértése miatt. Lehet téged nem zavar, de az admint igen, azért törli
Aanyi, hogy én semmi szabály ellenest nem láttam itt a topikban tőle. Ma nyomorekozott egyet már kínjaban prompt klón, azt rögtön töröltem is szemêlyeskedés miatt. Kb ennyi. Az hogy leírta miért vár esést, nekem jobb mint a minden nap leírni, hogy "ATH BUX hehe" Nem vagyunk egyformák
Ki mondta? Tiltja amúgy a szabályzat, h vki minden nap beírja, h ATH, ha úgy van? Ellenben a floodot, amit missio és klónjai folyamatosan csináltak azt tiltja, ahogy a trollkodást is. Tévednék?
Közkívánatra? Csak magam tudom ismételni: Nem tett eleget Ő SAJÁT MAGA, azért, h kitiltassa magát? Te szívesen látod az olyan ámokfutásokat, amiket rendezni szokott? Te nagyon nem érted akkor, h mivel van itt sokaknak - köztük a portfólió adminjának is - a problémája vele. Nem, nem azzal, h shortban érdekelt.
Hatinál nem lehet mást csinálni. Persze 1-1 darabokkal lehet játszani, meg kivárni a tetőzést, de itt azt is figyelembe kell venni, hogy likvid-e az eladói, vevői oldal (általában nem), a piac végül azt mutatta, hogy jó döntés volt a zárás, 1000+ pontnál, talán ha 180-at ment fel az utolsó eladási szintemtől, arról nincs fogalmam, hogy az hány darabot jelenthetett. USA határozottan rosszabbul néz ki, Dax se, szép, a szépségversenyt a bux nyeri :) Igen, a buxban látok még arra esélyt, hogy a közeljövőben ATH-ra fusson. Kormány, igen, óriási kockázat, de a választásokig nem hiszem, hogy drasztikus húzásokat meg mernének csinálni (talán a MOL esetében igen, de az választási lépés lenne, üzemanyag ársapka pl.) A választások után azonban szembe kell nézniük a valósággal, az már a BÉTnek sem lesz kellemes.
Jól tetted. Én inkább longos swing fan vagyok 2-4 nap, esetleg pár hét. Persze nem vitázunk. ha esik, ugyanakkor az ath beírásra mindig megkaptam a magamét.))) A BUXban továbbra is bízom még. Valamiért, de jobbán néz ki mint pl USA, DAX Pedig jókormányunk mindent megtesz hogy még jobban elba..on mindent , gazdaságilag és politikailag . Ettől jobban félek mint az esésektől, mert ezt tudom kezelni, azt meg nem
Én is lezártam a pénteki csúcsban, mind nyerő lett. Mondjuk a 3500as kamat szűkülésre nem annyit sikerült, mint vártam, de 2napra jo az. 1000pomtos sácban nincsenek nagy csodák
Én lezártam a múlt héten a longokat, talán Hathor vásárolt is belőle, de shortot nem nyitottam. Kivárok, short jel még nincs, talán holnapra kialakul. Normál piacon, nemzetközi hangulatban egyszerűbb lenne, de az a helyzet, ami most van, magas volatilitással jár és tapasztalat, hogy mindkét irány gyorsan csapdában találhatja magát. A számlám ATH-n, állampapír éves hozam már megverve, yo ez így!
Az USA lassan három hete esik. A BUX erre ment két héte felfele. Most a fagyi visszanyalt. Nem gond még. Óvatosabbak lettek, és repkednek a stoppok. Lsd RG. Ezért nem kell állandóan őröngeni Missio világvége stílusaban neki. Nem képes valaki kezelni az idegeit, az a pozicióit se képes.
Hónapok óta mondja az esést, törvényszerű, hogy egyszer bejön, de a pozícióit, ha hihetünk neki, lényegesen alacsonyabb szintekről és sokkal korábban indította, ami azt jelenti, hogy nincs pluszban és még a kamatok egy részét is elbukta (mintha állampapírba tette volna a pénzét). - Most van a határidőben -1,33% esés, miközben idén ezzel az eséssel is még mindig +6,5% pluszban van, ez nem az, amit profi trader körökben szakértelemnek vagy dicséretes példának hívnak! Láthatóan nem pénzt keres, hanem sérült traderként apróbb önigazolásokat! - Ezek a visszajelzések fontosak, mert amikor eljut oda, hogy szembenézzen saját magával, kereskedésével, annak hibáival, akkor talál kapaszkodót, hogy hol követett el hibát, miben kell változtatni. Szokták mondani a kereskedés egy hosszú önismereti út, valaki végigjárja, valaki nem!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!