Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Elmaradt a nagy bezúzás, amire tippeltem és holnap MNB is gondolom okoskodik majd valamit. Én egy gyors körre beugrottam, bár legutóbb azt hittem már többé nem, de valahogy csak nem akar esni.
RT : "Szergej Lavrov orosz külügyminiszter csütörtökön Antalyában diplomáciai fórumon találkozik ukrán kollégájával, Dmitro Kulebával – erősítette meg hétfőn az orosz külügyminisztérium.A találkozóra Recep Tayyip Erdogan török elnök kezdeményezésére kerül sor annak a megállapodásnak a részeként, amelyet Vlagyimir Putyin orosz vezetővel telefonon kötött meg – közölte Maria Zakharova külügyminisztériumi szóvivő a TASS-szal." Tehát addig nem lesz semmiféle lényeges változás BUX ügyben sem!
Covid pánik 1. hullám is 3 hétig tartott, de most választás is lesz, és valszeg utána pénzosztás helyett valamiféle megszorítások jönnek. Figyelünk és tőkét védünk mentünk ...
Otp 150.000darab vevo volt 9500on. 40-50Kt raszortak. Johet a maradek. Csanyi fia penteken vett 1900darab otpt 10450en, rogton -2milla neki egy hetvege alatt Tudom nem szamit nekik
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!