Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én a tegnapi shortjaimból kimenekültem 54020-on. (Átlag 150-es nyitás) Tartok egy nagyobb felrántástól OTP-ben, MOL-ban Most várok, hogy külföld jobban beesik-e, bár ahogy Drian írta sokszor nincs egyenes korreláció a kettő között. A tapasztalatom szerint, azért ha nagyon beesnek kint, akkor ha kis késéssel is de követjük.
"Elromlott a hangulat, eséssel indulhat a nap a tőzsdéken. Portfolio Talán a hullámvasút írja le a legjobban, amit tegnap az amerikai tőzsdéken láttunk, hiszen a kezdeti esésből egy rövid felpattanás jött, majd végül leszakadt mindhárom vezető részvényindex. Az energiakapcsolt részvények ettől függetlenül továbbra is jól teljesítettek. Ázsiában ezek után szintén kedvezőtlenül alakul a kereskedés kedden, és a hangulatot az sem javította, hogy a világ legeladósodottabb ingatlanfejlesztőjének számító Evergrande már a harmadik kamatfizetési határidőt mulasztotta el. Ami az európai tőzsdéket illeti, itt a nemzetközi hangulattal összhangban gyenge kezdés várható."
Latom usa +0.5bol -0.6%ba zart napi aljon, az szep atfordulos gyertya lehet. Ma meg -0.5%. Ez zaronktol -1.5% Lassuk a hos Buxot erre mekkorat emelkedik
Az elkepzelest leirtam. Varom hatha jo lesz az ekem naposon. Kiszuras belole belefer. 55K ellenallas szerintem. Ha az ellenallas, es lefordul, akkor ennel lentebb leszunk. Usa mar 0.4%ot visszajott, jol behuzta buxot
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!