Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
WBA-t az alábbiak szerint látom. Elképzelhető, hogy véget ért a 2016 óta tartó korrekció, sőt, azóta talán 1-2 is felépült kisebb tf-en. Ez utóbbi pici korrekció 50%-os esés volt, szóval jól hely lenne a fordulásra. http://keptarhely.eu/view.php?file=20210909v01x91otl.jpeg Nekem 46,82-ről van egy kevés. A jelenlegi árfolyam mellett (br.) éves 3,72% osztalékot is fizet, negyedéves ütemezéssel. Megakránról nem mondanék véleményt.
Kevés a múltbeli adat a Megakranról, ezért inkább csak tipp: 5,70-6,05 jövő év elejére elérhető, főleg 8,40 elesése esetén. WBA: 53 fölé még felszúrhat, utána 50 alá, majd a mozgásból kiderül, hogy 40 alá, vagy 57 fölé indul el a következő nagyobb hullám. (két különböző chartot csatoltál)
Amikor ilyen barom módra tolják, akkor általában a következő nap első pár órájában is még lökdösni próbálják felfelé, amibe vagy beleveszek vagy nem. Előbb-utóbb viszont mindig jön az ilyen rakéták után egy visszahúzódás, vagy erős trend esetén egy oldalazás. Amikor abból újra kitör, abba viszont mindenképp beszállok.
Nyilvan a piachoz alkalmazkodom. Lattam OTPt csak veszik, amugy Ricsi es Mol leados volt. OTP tartotta Buxot az esetol, aztan EKB valtott, akkor billent at longba. Ennyi. Muszaj alkalmazkodnom, ha nem akarok bukni.
Nalam turelem nincs. Nalam par percek/orak vannak. Mindenki masra van kodolva. En nem varakozok sokaig. Ha nem teljesul amit elgindolok es nem stopol ki, akkor max 1-2napot varok, ha nem muszaj nem zarom minuszban
Eredetileg a napos shooting star-ra nyitottál shortot, és több napos esést vártál. Bejött? Nem. Én meg a szokásos fórum shortos lelkesedésre nyitottam longot. Bejött? Igen, megint pattant 1000 pontot, ahogy előtte már annyiszor. Amikor láttad, hogy nincs igazad, akkor idősíkot váltottál és longoltál. Gratulálok, mert ez egy nagy erény hogy valaki időben tud álláspontot váltani.
egyre meredekebb, de az ath az ilyen , ha van hozzá likviditás, intraday majdnem 1000 pont a napi alj-záró prompt! lehet fanyalogni , de van 10 milliárd feletti forgalom, és a tőzsdén az OXO is : volt több, mint plusz 30% -ban ipo nap! ritka az ilyen debüt......so this is budapesti stock exchange egy kis balkán kobrával :-)) good luck for everybody!
azt mondják a concorde-nál egyes ügyfeleknél, hogy idéznék a Vuk-ból : talán Karak , de nincs jelentősége. a jó vadász legfőbb erénye a türelem! long az türelemjáték a short nem az.........
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!