Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A hati nálam a múlt héten ezt az ékelődést produkálta: https://gamepod.hu/dl/upc/2021-06/36308_bux2112_2021_06_28.png Egyelőre kivárok vele, a pénteki leszúrásban visszavettem a nyúlfaroknyi shortomat. Az Otp akár mehetne is fel később, a Richter elég gyengén fest, a Mol meg mintha akarna is menni meg nem is. Úgyhogy nekem most ez mozi egyelőre.
Igen, köszi a pontosítást. A tulajdonosi kör aránya már valószínűleg el fog térni ettől az elméleti egyensúlytól. Talán csak a hati indítását követő rövid ideig fognak egyezni.
Nincs okom védeni, de sztem ő erre gondolt, csak pontatlanul fogalmazatt. Hisz az árfolyam szempontjából semmi jelentősége annak, hogy ugyanazt a mennyiséget néhány vagy akár sok ember köti. (persze minden más paramétert változatlanul hagyva)
"Vagyis minden időpillanatban pontosan ugyanannyian shortolják a Bux-ot, mint longolják" Ez egy alapvető és elég közkeletű tévedés. Az igaz, hogy ugyanannyi short van nyitva, mint long. De egyáltalán nem biztos, hogy ugyanannyian vannak mindkét oldalon. Lehet valakinél pl. 100k long és vele szemben állhat 10 db 10k-s shortos. Akkor van egy longos és 10 shortos. Ez nem ugyanannyi.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!