Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Legutóbbi négy alkalommal mikor írtál 1000+ pontot ment a bux, remélem most nem, mert tegnap beshortoltam. Fed es -0,88% nem a világ, föleg egy ilyen mértékû emelkedés utan. Hati várakozás szerint csinált ma egy ath-t.
"Erste kommentár Évek óta nem volt ekkora a bizonytalanság a Fed bejelentése körül, mint ami a mai közleményt és sajtótájékoztatót jellemzi. A gazdasági és az inflációs adatok teljesen egyértelművé teszik, hogy itt az idő szigorítani a monetáris politikán, a jegybankárok azonban a visszatekintő indikátorokra fókuszálnak. A gazdasági döntéshozóknak a 80-as évek eleje óta nem kellett olyan inflációs kockázatokkal szembenézniük, mint amik az elmúlt hónapok során alakultak ki. Ennek ellenére a jegybankárok a legkisebb óvatosság nélkül folytatják a precedens nélküli monetáris lazítást. A mai találkozón feltehetően már elkezdenek gondolkodni az eszközvásárlási programok kivezetéséről, a kérdés azonban az, hogy ennél több információval fognak-e szolgálni."
Megy tovabb a nulla erdeklodesu felfele erolteto piac, de folyton nulla koruli szenvedesek. Ha ez kell, megkaptuk. Ezzel kell gazdalkodni. Fel aron rogton megjonne a kedvunk a kereskedeshez. Be kell latni vegre
Bux: ATH-ra ma is esély van, egy újabbra a délelőtt folyamán. Nem is tudom volt-e valaha ilyen időszak a Bét életében, egy bizonyos, ha ennek vége akkor az nagyon fog fájni sokaknak!
A likvidítás biztosítók jutalékot kapnak a tevékenységükért. Ezen felül a BÉT tagjai, a kereskedési költségeik alacsonyabbak, mint egy egyszerű kisbefektetőé, a kosár tartalmát ellenirányú ügylettel azonnal lefedezhetik, a kockázatukat egy ellenirányú mozgásnál csökkenthetik, vagy kinullázhatják, sőt "eltérített" árfolyamnál simán kihasználhatják az arbitrage-t és egyensúlyba hozhatják a piacot. Ezek miatt a faktorok miatt pénzt keres(het)nek a tevékenységükkel. Talán így világos az akadály mibenléte: kockázat/költség, szinte bizonyosan: veszteség.
Ha jól tudom 1%-ra áll, a vételi és eladási oldal közötti különbség, 50K bux körül az így jön ki. Minden másról már sokszor beszéltünk (MNYP, bankkárkormány, elmaradottság...)
Jófej az árjegyzőnk is, hogy 250 pontnál jobban nem közelíti meg az indexet és még onnét is csak egyre lejjebb lépked. Az én értelmezésem szerint nem ezt hívják likviditás-biztosításnak.
Private Banking friss :--BUX napi:Az emelkedő trendben a görbe hamarosan elérheti az 50000 környéki zónát. Túlvett, de még nem adott fordulási jelet. A vastag zöld emelkedő trendvonaltörése (45313 alá zárás)okozhatna majd olyan fordulót, ami hosszabb időre meghatározhatja az útját–de ettől még messze van. Még lehet benne némi lehetőség, de már egy lokális tetőponthoz közelíthet az árfolyam.Még hetekre lehet egy meghatározó fordulat kialakulása.Támaszok: 43750; 42187; 40625; 39062; 37500.Ellenállások: 50000; 51 563; 53125
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!