Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Portfolió=Erste. Érdekes, hogy a MOL most van egy érdekes ponton, erre a 47-es long certire "véletlenül" eltűnt az árjegyző, így nincs kitől mennyiséget venni. :)
Ricsit mostanában nem követtem, de délután, vagy most a hosszú hétvégén ránézek és ha lesz gondolatom benne, belinkelem. Egyelőre OTP-MOL párosban készülök longra, igaz MOL-ban már volt egy jó köröm, így utólag jó döntés volt hét elején zárni, most pedig már csak türelem kell a megfelelő visszalépési pont megtalálásához.
Az újságírók a piac, papírok mozgását mindig meg akarják magyarázni, kell olvasnivaló, különben nincs újság. Ez vagy TA alapon (ilyet ritkábban látni a pf-en), vagy funda, hír alapon. Kíváncsi leszek mivel fog még frissülni a cikk, ld utolsó mondat: "A hír értékelése folyamatban van, cikkünk folyamatosan frissül..." --> a piac már pár órája értékeli, az elemzők meg még kapaszkodót keresnek. :) Aki érti, érti...
Az OTP is ugrásra készül, következő nap akár egy gap down nyitás is befigyelhet. Nálam az elsődleges verzióban a 4. hullám korrekciójának utolsó alhulláma fut, aztán irány észak. http://keptarhely.eu/view.php?file=20210401v00vx9g87.jpeg
Megy ez még lejjebb is, nincs kész a korrekció és habár eddig is fordítottak figyelmet és pénzt bizonyos támogatásokra, de amennyire ki van emelve a sport - és ugye tudjuk, hogy a vezírek számára a sport mit is jelent (pl.: TAO, stadionok) - nekem hányingerkeltő. A sajtónak viszont egy jó csont, amivel a mai esést, jövő heti szenvedést meg lehet magyarázni. Majd várhatóan befejezi a korrekciót, közben meglódul az olaj és megy vele a MOL, nő az átoltottság, közeledik a nyitás, így újra meg lehet majd magyarázni az emelkedést. Persze mindez csupán a képzelet szüleménye, senki ne vegye készpénznek. :) http://keptarhely.eu/view.php?file=20210401v00vxl1mu.jpeg
Jó reggelt. Lassan kezd érni a shortom. Hati nagyon tele van nyitott long pozikkal folyamatosan pluszban. Meg jön a böjtje előbb utóbb, amikor a pánik eladások elkezdődnek, Plusz a Mol saját részvény ajándékozási ügy vajon mekkora töke kivonást fog eredményezni ezt vajon ,hogy fogadják a nem pár ezerrel db-al játszok? Amikor az FB tele van pártfunkcionáriusokkal ,és nem oda való szakértökkel, azt a tőke nem nagyon díjazza.Nem mondom hogy nem lesz új Ath, de véleményem szerint nem most van itt az ideje. Ha kint mindent az egekben húztak, minket itt hagytak a posványba ( valószínű már nem vagyunk vonzó befektetés, mint mini diktatúra, és a bivaly erős forint sem vonzó annyira már) , akkor kinti méretesebb korrekció elindulásánál gyorsan nagyon mélyen találhatjuk magunkat. A tőzsde egy nagyon sok összetevős történet, nem lehet 70% nál nagyobb arányba találatot elérni, és profitot realizálni. Mondom ezt én aki nem vagyok közgazdász (a feleségem az) csak egy gépészmérnök.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!